Γενικός Δείκτης:785.72-0.23%
EUR/USD: 1.24

Υψηλό ρεκόρ στη Wall εν αναμονή των αποτελεσμάτων

  • ( UPD -16/10/2017 22:58 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Dow, S&P 500 και Nasdaq έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ τη Δευτέρα με τους επενδυτές να έχουν στραμμένο το «βλέμμα» στα εταιρικά αποτελέσματα.

Ο Dow Jones σημείωσε άνοδο 0,37% στις 22.955 μονάδες, ο S&P 500 ενισχύθηκε κατά 0,17% στις 2.557 μονάδες και ο Nasdaq κατέγραψε άνοδο 0,28% στις 6.624 μονάδες.

Η Netflix αναμένεται να δημοσιοποιήσει τα κέρδη τρίτου τριμήνου εντός της ημέρας, με τη μετοχή της να κάνει ρεκόρ την περασμένη εβδομάδα, αφού οι αναλυτές της Goldman Sachs προέβλεψαν ότι η εταιρεία θα εμφανίσει μεγαλύτερη της αναμενόμενης αύξηση των συνδρομητών της. Η μετοχή της Netflix έκλεισε με άνοδο 1,5%.

Η ανακοίνωση των εταιρικών αποτελεσμάτων ξεκίνησε στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα με τις JPMorgan Chase, Citigroup και Bank of America. Εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένονται και τα αποτελέσματα των Goldman Sachs, Morgan Stanley, Verizon και Honeywell.

«Αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική επειδή εταιρείες από όλους σχεδόν τους τομείς ανακοινώνουν εκθέσεις, οπότε θα πάρετε μια καλή εικόνα της ευρωστίας των αμερικανικών εταιρειών», δήλωσε ο Quincy Krosby, επικεφαλής στρατηγικής αγορών της Prudential Financial.

Στον τομέα των μακροοικονομικών, ο μεταποιητικός δείκτης Empire State σκαρφάλωσε τον Οκτώβριο σε υψηλό τριών ετών στις 30,2 μονάδες από 24,4 μονάδες τον Σεπτέμβριο, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

 

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet