Γενικός Δείκτης:721.671.61%
EUR/USD: 1.17

Οι 50 καλύτερες επιχειρήσεις που μπορείς να εργαστείς

  • ( UPD -09/12/2015 15:05 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η Airbnb δεν έχει καταφέρει μόνο να προβληθεί στην ιστοσελίδα απασχόλησης Glassdoor στις top εταιρίες για να εργάζεται κανείς, αλλά έλαβε και την πρώτη θέση.

Η εταιρία υπερνίκησε την Alphabet (Google) στην πρώτη θέση της κατάταξης της Glassdoor η οποία δημοσιεύει μία ετήσια ανάλυση βασιζόμενη στα κριτήρια που καταθέτουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Η Airbanb ιδρύθηκε το 2008 και έγινε σχεδόν άμεσα γνωστή ως ο πλέον διαδεδομένος τρόπος ενοικίασης δωματίων ή σπιτιών. Αν και έχει βιώσει και διαμάχες, η εταιρία παραμένει θελκτική για τους εργαζόμενούς της.

"Εξαιρετικοί άνθρωποι, ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον και μία ακατανίκητη κουλτούρα η οποία είναι κάτι το χειροπιαστό κι όχι κάτι το ψεύτικο. Επίσης, οι μισθοί, η ασφάλεια, τα προνόμια, το φαγητό, τα πάρτι και οι προοπτικές ανέλιξης είναι τρομερές", ανέφερε ένας ανώνυμος εργαζόμενος της Airbnb του Σαν Φρανσίσκο.

Για να μπει κανείς στην λίστα της Glassdoor πρέπει να έχει 1000 εργαζόμενους. Μετά επιλέγεται βάσει των βαθμολογιών των εργαζομένων της προηγούμενης χρονιάς. Μετά την Alphabet ακολούθησαν η Bain & Co, Guidewire, Hubspot και Facebook.

Iδού ολόκληρη η λίστα με τα καλύτερα μέρη που θα μπορούσε να δουλεύει κανείς.

Glassdoor's Best Places to Work

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: Yes

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required