Γενικός Δείκτης:847.561.19%
EUR/USD: 1.23

Πέντε σημάδια ότι θα γίνετε εκατομμυριούχοι

  • ( UPD -02/12/2015 19:29 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Το να γίνετε εκατομμυριούχοι σε ένα κόσμο που βιώνει την οικονομική κρίση φαντάζει ένα δύσκολο σενάριο. Και όμως οι ειδικοί και οι έρευνες αναφέρουν ότι ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες εποχές χρειάζεται πειθαρχία, μια πρώιμη αρχή και ελεγχόμενο ρίσκο για να γίνετε κάποια στιγμή και εσείς εκατομμυριούχοι!

Η «αναδυόμενη εύπορη» κατηγορία, όπως ορίζεται στην τελευταία μελέτη του Fidelity Millionaire Outlook, έχει πολλές από τις ίδιες συνήθειες και χαρακτηριστικά, όπως οι σημερινοί εκατομμυριούχοι και πολυεκατομμυριούχοι. Αν είστε 21 έως 49 ετών με περιουσιακά στοιχεία και ένα πολύ καλό εισόδημα για την εποχή, τότε σίγουρα έχετε αυτά τα πέντε βασικά κοινά σημεία με τους σημερινούς εκατομμυριούχους:

Προσοδοφόρα καριέρα: Οι αναδυόμενοι εύποροι επιδιώκουν σε μεγάλο βαθμό τη σταδιοδρομία στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών, οικονομικών και λογιστικών, όπως και πολλοί από τους σημερινούς εκατομμυριούχους, έκαναν χρόνια πριν. Μπορούν να είναι σε χαμηλό επίπεδο τώρα, αλλά έχουν το χρόνο να ανέβουν την εταιρική σκάλα.

Υψηλό εισόδημα: Το μέσο εισόδημα των νοικοκυριών αυτής της κατηγορίας είναι περισσότερο από το διπλάσιο του μέσου εισοδήματος των νοικοκυριών. Αυτό δείχνει ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες να αποταμιεύσουν τώρα και είναι σε καλό δρόμο για να κερδίσουν ακόμα περισσότερα.

Self-starters: Οκτώ στους 10 μεταξύ των αναδυόμενων εύπορων έχουν αποκτήσει τα περιουσιακά τους στοιχεία από μόνοι τους ή τα πρόσθεσαν σε εκείνα που κληρονόμησαν. Έτσι έγινε και με τους ήδη εκατομμυριούχους.

Μακροπρόθεσμος στόχος: Τρεις στους τέσσερις μεταξύ των αναδυόμενων εύπορων έχουν μια μακροπρόθεσμη προσέγγιση στις επενδύσεις. Όπως και οι ήδη πλούσιοι, αυτή η ομάδα μένει με ένα επενδυτικό σχήμα σε όλες τις αγορές, αντί να προσπαθούν να βγάλουν από την αγορά βραχυπρόθεσμα κέρδη.

Κατάλληλη επιθετικότητα: Παρόμοια με τους πολυεκατομμυριούχους, οι αναδυόμενοι εύποροι έχουν την τάση να μην επενδύουν ριψοκίνδυνα τα περιουσιακά τους στοιχεία για πιο μακροπρόθεσμες αποδόσεις.

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet