Γενικός Δείκτης:709.36-0.44%
EUR/USD: 1.18

Μοντέλο από την Σλοβακία σκότωσε τον ζάμπλουτο κοσμηματοπώλη πρώην της επειδή έκανε σχέση με μοντέλο από την Ρωσία

  • ( UPD -07/12/2015 23:42 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Το 25χρονο μοντέλο από την Σλοβακία, Mayka Kukucova, διέφυγε στην χώρα της από όπου και θα εκδοθεί στην Ισπανία, μετά την δολοφονία του εκατομμυριούχου κοσμηματοπώλη φίλου της στην βίλα του στην Costa del Sol της Ισπανίας.

Όπως η ίδια δήλωσε στους αστυνομικούς, πυροβόλησε τον πρώην της κατά την διάρκεια καυγά, υποστηρίζοντας ότι το θύμα την πυροβόλησε πρώτος αλλά απέτυχε.

merder_2.JPG

Ο Andrew Bush δέχτηκε δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι και έναν στον ώμο, όταν η Kukucova τον είδε να φτάνει στην βίλα του με τη νέα του φιλενάδα, την 22χρονη Ρωσίδα Maria Korotaeva.

merder_4.JPG

merder_5.JPG

Η Kukucova με τον Bush είχαν χωρίσει έξι μήνες πριν, με το μοντέλο από την Σλοβακία να τον περιμένει εντός της βίλας του στην Μαρμπέλα της Ισπανίας.

merder_3.JPG

Η 25χρονη κατηγορείται για φόνο, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία ο πρώτος πυροβολισμός βρήκε το θύμα στον ώμο ενώ οι άλλοι δύο στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση, το μοντέλο από την Σλοβακία είχε ως κίνητρο την επιθυμία της «να τερματίσει την ζωή του επιχειρηματία».

merder_6.JPG

Η δολοφονία είχε γίνει τον Απρίλιο του 2014, όμως η διαδικασία έκδοσης της δράστιδος ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες

Η Kukucova έμεινε σε ισπανική φυλακή μέχρι το τέλος της περσινής χρονιάς ενώ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 25 χρόνων.

merder_7.JPG

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet