Γενικός Δείκτης:712.461.58%
EUR/USD: 1.18

Χάλασε 20 ημέρες αφού σάλπαρε το νεότερο πλοίο του Ναυτικού των ΗΠΑ

  • ( UPD -17/12/2015 15:36 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Το νεότερο πλοίο του αμερικανικού ναυτικού, που ξεκίνησε με τυμπανοκρουσίες πριν από περίπου ένα μήνα, χάλασε και έπρεπε να ρυμουλκηθεί!

Το USS Milwaukee ταξίδευε από το Χάλιφαξ του Καναδά στο Mayport, της Florida, καθ 'οδόν προς το λιμάνι του στο Σαν Ντιέγκο, όταν υπέστη μια μηχανική βλάβη, σύμφωνα με το Navy Times.

The USS Milwaukee Naval Warship in Veterans Park in Milwaukee, WI

Το πλοίο των 360 εκατομμυρίων δολαρίων, ρυμουλκήθηκε για περισσότερο από 40 ναυτικά μίλια προς τη Βάση Little Creek, της Βιρτζίνια, όπου η αιτία της βλάβης θα ερευνηθεί και θα πραγματοποιηθούν επισκευές.

Οι αρχικές ενδείξεις δείχνουν μεταλλικά ρινίσματα στο φίλτρο λαδιού, ως την αιτία της βλάβης, όπως ανέφερε η έκθεση. Το πλοίο αντιμετώπισε προβλήματα στο σύστημα πρόωσης μετά την αποχώρηση του από το Χάλιφαξ. Οι μηχανικοί καθάρισαν τα μεταλλικά υπολείμματα και κλείδωσαν τον άξονα, ως προληπτικό μέτρο, αλλά φαίνεται η λύση δεν ήταν αρκετή για να κρατήσει το Milwaukee σε λειτουργία.

Secretary of the Navy Ray Mabus speaks in Gulfport, Mississippi, at the christening ceremony for the Navy's newest littoral combat ship, the USS Jackson.

«Η αναφορά για πλήρη απώλεια της πρόωσης για το USS Milwaukee (LCS 5) είναι βαθύτατα ανησυχητική, ιδίως λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό το πλοίο άρχισε μόλις 20 μέρες πριν να λειτουργεί», είπε σε μια δήλωση του ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ενόπλων Υπηρεσιών της Γερουσίας.

The USS Fort Worth (LCS 3) conducts patrols in international waters  of the South China Sea near the Spratly Islands as the Chinese guided-missile frigate Yancheng follows. The Fort Worth is a Freedom variant LCS. Ships of this variant are 387.6 feet in length with a beam of 57.7 feet and a displacement of 3,400 metric tons.

Το USS Milwaukee είναι το τρίτο πλοίο της κατηγορίας Freedom, που συνεισέφερε η Lockheed Martin για το πρόγραμμα Littoral Combat Ship. Το Πολεμικό Ναυτικό δεν μπορούσε να επιλέξει μεταξύ αυτού του σχεδίου και του αντίπαλου υποψήφιου, από την General Dynamics, το Independence-class LCS και έκανε συμφωνία για μια δωδεκάδα της κάθε κατηγορίας. Τρία πλοία από την κάθε κατηγορία έχουν δοθεί σε κυκλοφορία μέχρι σήμερα.

Chief Gunner's Mate Nicholas Bokan, assigned to Surface Warfare Mission Package, Detachment 1, embarked aboard the littoral combat ship USS Fort Worth (LCS 3), rigs a caving ladder on the flight deck during a visit, board, search, and seizure training drill.

Το πρόγραμμα LCS σχεδιάστηκε για να παράγει ένα πολεμικό πλοίο πολλαπλών χρήσεων για τις περιπολίες στην παράκτια ζώνη, σε νερά κοντά στην ακτή. Υπέφερε από παραφουσκωμένο προϋπολογισμό και ανησυχίες για την ικανότητα του πολεμικού πλοίου να επιβιώσει σε πραγματική μάχη.

The littoral combat ship USS Independence (LCS 2) conducts maneuvers with the aircraft carrier USS Ronald Reagan (CVN 76) during Rim of the Pacific (RIMPAC) Exercise 2014.

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet