Γενικός Δείκτης:820.520.7%
EUR/USD: 1.0641

Χόρεψε για τον δικτάτορα της Αγκόλα η Nicki Minaj

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συμμετοχή Αμερικανίδας ράπερ σε συναυλία που διοργάνωσε εταιρεία του προέδρου της Αγκόλα.

Η Nicki Minaj βρέθηκε το Σάββατο, με το ιδιωτικό της αεροσκάφος, στην πρωτεύουσα την Αγκόλα, Λουάντα, ώστε να συμμετάσχει σε συναυλία που διοργάνωνε η εταιρεία Unitel, συνιδιοκτησίας της οικογένειας του προέδρου της χώρας Jose Eduardo dos Santos.

Ο 73χρονος Dos Santos κατηγορείται για διαφθορά που έχει οδηγήσει την χώρα της Αφρικής σε ανθρωπιστική κρίση.

minaj_2.JPG

Η Αγκόλα παρά το γεγονός ότι είναι η δεύτερη μεγαλύτερη παραγωγός σε πετρέλαιο χώρα της Αφρικής, πάνω από το 1/3 των 24 εκατ. Κατοίκων της, περνάνε με λιγότερα από 2 δολάρια την ημέρα.

minaj_3.JPG

Η Nicki Minaj παρουσίασε κανονικά το σόου της παρά το γεγονός ότι ακτιβιστές και διαφωνούντες με την πολιτική του προέδρου της Αγκόλα, ζητούσαν την ακύρωση της συναυλίας.

minaj_4.JPG

Η συναυλία που πήρε μέρος η 33χρονη ράπερ ήταν κομμάτι ενός χριστουγεννιάτικου πάρτι με τους διαφωνούντες να υποστηρίζουν ότι η παρουσία της στην Λουάντα θα ενισχύσει την εικόνα του διεφθαρμένου καθεστώτος.

Η ίδια η Minaj δημοσίευσε δύο βίντεο όπου φαίνεται το πλήθος στην συναυλία της να ζητοκραυγάζει, με την ράπερ να τονίζει πως "έχει την Αγκόλα στην καρδιά της".

minaj_5.JPG

Το 2013 και η Mariah Carey είχε συμμετάσχει και αυτή σε συναυλία που διοργάνωνε ο ηγέτης της Αγκόλα, με την αμοιβή της τότε να φτάνει το 1 εκατ. δολάρια, μία κίνηση που και τότε είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required