Γενικός Δείκτης:820.520.7%
EUR/USD: 1.0641

Γιατί οι γονείς αγοράζουν στα παιδιά τους όλα τα λάθος παιχνίδια

  • ( UPD -31/12/2015 18:11 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Τα καταστήματα παιχνιδιών, αποδεικνύεται, πως είναι το χειρότερο μέρος για να αγοράσετε παιχνίδια για τα παιδιά σας.

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, αυτό που πρέπει να κατανοήσουν καλύτερα τα καταστήματα παιχνιδιών και οι γονείς, είναι ότι ένα προϊόν είναι αποτελεσματικό εργαλείο μάθησης, όταν το παιδί είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσει για να κάνει ερωτήσεις και να προσπαθήσει να τις απαντήσει. Ωστόσο, στην περίπτωση των εκπαιδευτικών παιχνιδιών, είναι το μηχάνημα που κάνει όλες τις ερωτήσεις.

Ο τρόπος που παίζουν οι γονείς, επίσης, πρέπει να αλλάξει. Για αρχή, θα πρέπει να «πέσουν» στο πάτωμα. Πολύ συχνά, οι γονείς χρησιμοποιούν τα παιχνίδια ως μπέιμπι-σίτερ. Αφήνουν τα παιδιά να παίζουν και εκείνοι τσεκάρουν τα email τους ή κάνουν άλλες δουλειές. Δεν είναι κακό να προσπαθούν οι γονείς να καταπλήξουν τα παιδιά όταν εκείνα ανοίγουν τα δώρα τους, αλλά αν θέλουμε να μετατρέψουμε τις αγορές των παιχνιδιών μας σε εκπαιδευτικές επενδύσεις, τότε θα πρέπει να εμπλακούμε και να συμμετέχουμε.

Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να παίζουμε σωστά. Για την κοινωνία. Για την οικονομία. Για την ανταγωνιστικότητα. Για το χώρο εργασίας.

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required