Γενικός Δείκτης:849.070.37%
EUR/USD: 1.16

Δείτε τις πιο σέξι γυναίκες σε σαλόνια αυτοκινήτου

  • ( UPD -11/01/2016 15:31 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πουλήσετε ανταλλακτικά και εξαρτήματα αυτοκινήτων; Οι εταιρείες σε όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται στο Λας Βέγκας μία φορά το χρόνο για τον σκοπό αυτό και φέρνουν τις πιο «καυτές» γυναίκες του πλανήτη μαζί τους. Η έκθεση αυτή ονομάζεται SEMA και προσελκύει πάνω από 100.000 επαγγελματίες αυτοκινήτων από περισσότερες από 100 χώρες.

Οι λάτρεις των αυτοκινήτων που ανυπομονούν να δουν τα νέα προϊόντα και τα πιο cool αυτοκίνητα στον πλανήτη, έχουν ακόμα ένα πολύ σοβαρό κίνητρο για να επισκεφθούν αυτές τις εκθέσεις καθώς οι σέξι κυρίες κρατούν το ενδιαφέρον τους στα ύψη! Τι καλύτερο άλλωστε από γρήγορα αυτοκίνητα και σέξι γυναίκες;

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο καυτά κορίτσια του σόου

10. RSR Wheels

SEMA 1

Αυτά τα πανέμορφα κορίτσια προσέλκυσαν πολλή προσοχή στο SEMA. Τα κορίτσια φορούν όσο το δυνατόν λιγότερα καθώς ανταγωνίζονται 2.500 νέα προϊόντα από 100 και περισσότερους εκθέτες.

9. JDM Sport

Αυτές οι κυρίες γνωρίζουν πώς να χαμογελούν και να τραβούν την προσοχή πάνω τους. Προσπαθούν να πουλήσουν συστήματα ύγρανσης coilover, turbo κιτ και αξεσουάρ turbo και είναι πρόθυμες να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις.

8. Rohana Wheels

SEMA 3

Οι τροχοί είναι ένα μεγάλο μέρος του σόου της SEMA και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα στις εταιρείες για το ποια θα προσελκύσει περισσότερο κόσμο στο περίπτερό της. Για αυτό η ομάδα της Rohana έχει διαλέξει τα πιο σέξι κορίτσια.

7. GoPro

SEMA4

Εκεί βρίσκεται και η GoPro και έχει βασικό ρόλο στο σόου της SEMA. Είναι οι κάμερες που σας βοηθούν να συλλάβετε τα πάντα, κάνοντας οποιαδήποτε δραστηριότητα. Η εταιρεία San Mateo, με έδρα την Καλιφόρνια δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει τα καυτά κορίτσια, επειδή είναι μια σούπερ επιτυχημένη εταιρεία. Παρολαυτά υπάρχουν και φορούν τις κάμερες στο στήθος τους.

6. Red Line Oil

SEMA 5

Η Red Line Synthetic oil είναι γνωστή εταιρεία λαδιών και διαθέτει όμορφα κορίτσια για να προσελκύσει το κοινό.

5. Forgiato

SEMA 6

Η Forgiato είναι μια άλλη εταιρεία που ειδικεύεται στους τροχούς και χρησιμοποιεί τα κορίτσια για να τραβήξει τα βλέμματα.

4. Madison Maler

SEMA 7

Ακόμα, είναι γεγονός πως ορισμένα επίδοξα μοντέλα χρησιμοποιούν το σόου της SEMA για να αναρριχηθούν στις υψηλότερες τάξεις του μόντελινγκ. Όπως για παράδειγμα η Madison Maler.

3. Toyo Tires

SEMA 8

Τα κορίτσια της Toyo της εταιρείας ελαστικών, κάνουν τα πάντα ώστε να προσελκύουν όλους τους πελάτες. Το Pit Bull «Ράμπο» όπως φαίνεται και στη φωτογραφία απολαμβάνει την φροντίδα των κοριτσιών. Η εταιρία ελαστικών έχει μία από τις μεγαλύτερες επιδείξεις στο σόου και αυτές οι κυρίες είναι έτοιμες να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.

2. MKW Wheels

Αυτή η ομάδα των όμορφες κοριτσιών συγκεντρώθηκε από τέσσερις διαφορετικές επιχειρήσεις της μάρκας για να διαφημίσουν τους τροχούς MKW. Η εταιρεία διαθέτει επίσης κυρίαρχη θέση στην αγορά χρωμίου.

1. Traxxas

SEMA 10

Η εταιρεία Traxxas είναι μεγάλη στην αγορά τηλεκατευθυνόμενων και διαθέτει και μερικά από τα πιο σέξι κορίτσια.

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required