Γενικός Δείκτης:773.941.04%
EUR/USD: 1.2

Ο «Mr Playboy» έβαλε πωλητήριο στην ιστορική του έπαυλη έναντι $200 εκατ.

  • ( UPD -11/01/2016 17:36 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

 

Ο μεγαλοεκδότης του ανδρικού περιοδικού Playboy Χιου Χέφνερ έβαλε πωλητήριο στην ιστορική έπαυλή του στο Holmby Hills στην Καλιφόρνια, έναντι 200 εκατ. δολαρίων.

Η έπαυλη γοτθικού στυλ έχει 29 δωμάτια. Διαθέτει μεταξύ άλλων τέσσερα υπνοδωμάτια, ξενώνα, μια τεράστια κουζίνα, μια κάβα, home theater, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, πισίνα, αλλά και ένα μίνι ζωολογικό κήπο με εξωτικά ζώα.

Η απόφασή του ιδιοκτήτη του να προχωρήσει στην πώλησή του αποτελεί μέρος της γενικότερης αναδιαμόρφωσης που πραγματοποιεί στις επιχειρήσεις του Playboy Enterprises.

Ο 89χρονος σήμερα Χιου Χέφνερ ο οποίος είναι παντρεμένος με το 29χρονο μοντέλο Crystal Harris, αγόρασε την έπαυλη το 1971 δίνοντας το ποσό των 1,05 εκατ. δολαρίων. Δεδομένου όμως πως το σπίτι έχει μία μεγάλη ιστορία, αφού από εκεί έχουν περάσει μεγάλες διασημότητες και έχουν γίνει ξέφρενα πάρτι, οι μεσίτες εκτιμούν πως η αξία πώλησής του μπορεί να αγγίξει τα 200 εκατ. δολάρια.

Σε περίπτωση που πωληθεί στην τιμή αυτή, τότε θα είναι η πιο ακριβή αγοραπωλησία στην περιοχή Holmby Hills αφού το ακριβότερο σπίτι έχει πωληθεί μέχρι τώρα έναντι 102 εκατ. δολαρίων το 2014.

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως η έπαυλη θα πωληθεί ο Χιου Χέφνερ δεν είναι πρόθυμος να εγκαταλείψει την κατοικία στην οποία διαμένει αυτή την στιγμή με την συζυγό του. Έτσι ο μελλοντικός αγοραστής θα πρέπει να γνωρίζει πως θα είναι αναγκασμένος να έχει ενοικιαστή τον 89 χρονο μεγαλοεκδότη μέχρι αυτός να πεθάνει.

Playboy Mansion

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required