Γενικός Δείκτης:845.97-1%
EUR/USD: 1.17

Πώς να αχρηστεύσετε ένα iPhone χωρίς να το σπάσετε (BINTEO)

  • ( UPD -12/02/2016 17:20 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Οι χρήστες των λειτουργικών iOS ανακάλυψαν πως εάν αλλάξουν την ημερομηνία του iPhone τους στην 1η Ιανουαρίου 1970, η συσκευή "κρασάρει" και δεν μπορεί να επανακινηθεί.

Σύμφωνα με το παρακάτω βιντεάκι, οι συσκευές από το iPhone 5s και ύστερα είναι επιρρεπείς στο bug του λογισμικού, το οποίο δεν επιτρέπει στο τηλέφωνο να περάσει το logo της Apple και να ξεκινήσει την κανονική του λειτουργία.

Το βίντεο επιβεβαιώνεται και από χρήστες του Reddit οι οποίοι υπογραμμίζουν πως ο μόνος τρόπος για να επιδιορθωθεί το πρόβλημα είναι να το πάνε σε ένα Apple store και να το αντικαταστήσουν (μην το κάνετε εάν δεν έχετε εγγύηση). Ένας χρήστης από το Πεκίνο ανέφερε πως το iPhone του δεν έγινε ένα ακριβό "τούβλο" όταν το έκανε, αλλά ανέφερε πως μπορεί να οφείλεται στην διαφορά ώρας μεταξύ Πεκίνου και GMT.

O λόγος πίσω από το bug είναι, πιθανώς, πως το εσωτερικό ρολόι του iPhone λαμβάνει "σήμα" για τη θέση ώρας υπό το μηδέν, κάτι το οποίο προφανώς το σύστημα δεν το αποδέχεται και κρασάρει μόνιμα. Σαν να διαιρούμε με μηδέν, δηλάδή.

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required