Γενικός Δείκτης:849.610.22%
EUR/USD: 1.22

Το θανάσιμο μυστικό των επιβατικών αεροσκαφών - Τι κρατάνε κρυφό οι αερογραμμές παγκοσμίως

  • ( UPD -21/02/2016 14:57 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Πρώην υπάλληλος στην βιομηχανία των αερογραμμών δημοσίευσε ένα άκρως τρομακτικό άρθρο αναφορικά με τα σκοτεινά μυστικά που κρατούν κρυφά οι πρώην συνάδελφοί του στις πτήσεις επιβατικών αεροσκαφών.

Έτσι, μπορεί οι επιβάτες να ανυπομονούν να απολαύσουν ένα δωρεάν γεύμα ή ένα τσάι κατά την διάρκεια της πτήσης τους, όμως αυτό, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα μόνο υγιεινό δεν είναι.

Τα στάνταρ υγιεινής στα γεύματα εντός του αεροσκάφους θεωρούνται χαμηλά, με το νερό το οποίο χρησιμοποιείται για την παρασκευή καφέ ή τσαγιού να παραμένει αποθηκευμένο για πολύ καιρό σε δεξαμενές, πράγμα που εγκυμονεί κινδύνους, όπως αναφέρει, ανάπτυξης βακτηρίων.

airplane_3.JPG

Η Alison Hope τονίζει ότι οι συνθήκες παρασκευής των γευμάτων ενός αεροσκάφους είναι τουλάχιστον άσχημες, ενώ υπογραμμίζει την ανάγκη να καθαρίζεται πάντα το τραπεζάκι του κάθε επιβάτη, πριν αυτός φάει, αφού υπάρχει πιθανότητα να έχει κάνει σ' αυτό εμετό ο προηγούμενος που καθόταν στην θέση του.

airplane_2.JPG

Η Hope τονίζει πως είναι αδύνατον να μην εμφανιστεί έστω και κάποιο μικροπρόβλημα σε ένα αεροσκάφος, το οποίο δεν διορθώνεται αμέσως, έως ότου φτάσει η ώρα του προγραμματισμένου ελέγχου.

Όπως τονίζει η πρώην εργαζόμενη σε αερογραμμές, πολλοί και συχνοί είναι οι θάνατοι επιβατών από καρδιακά επεισόδια κατά την διάρκεια πτήσεων,

"Όταν κάποιος πεθάνει σε μία πτήση, το αεροπλάνο κατευθύνεται στο κοντινότερο αεροδρόμιο, με τους περισσότερους επιβάτες να μην καταλαβαίνουν καν ότι έχει πεθάνει κάποιος συνεπιβάτης τους", αφού συνήθως κοιμούνται ή παραμένουν καθισμένοι στις θέσεις τους, την ώρα που απομακρύνεται η σωρός, αναφέρει.

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet