Γενικός Δείκτης:712.461.58%
EUR/USD: 1.18

Δείτε την πατέντα που κατέθεσε η Airbus για θέσεις «πληθωρικών» επιβατών!

  • ( UPD -25/02/2016 15:59 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

H Αirbus σχεδίασε ένα... παραμετροποιήσιμο κάθισμα για τις οικονομικές θέσεις της το οποίο θα μπορεί να βολεύει τους παχύσαρκους και να τους επιτρέπει να ταξιδεύουν πιο εύκολα αλλά και πιο φθηνά. Στόχος της είναι επίσης να βολεύεται μία τετραμελή οικογένεια σε μία σειρά. 

H εταιρεία κατέθεσε πατέντα στην αντίστοιχη υπηρεσία των ΗΠΑ για την "Re-Configurable Passenger Bench Seat".

Ένα εκ των σχεδίων της πατέντας δείχνει δύο παχύσαρκους άντρες οι οποίοι κάθονται σε κάθισμα, που μοιάζει με παγκάκι σε πάρκο. Η πατέντα της εταιρείας υποστηρίζει πως το κάθισμα μπορεί να μετατραπεί βάσει των αναγκών των επιβατών και βάσει των αναγκών διαφόρων ομάδων, συμπεριλαμβανόμενων των υπέργηρων, των μικρών παιδιών, και των παχύσαρκων.

Ο νέος σχεδιασμός των θέσεων αποσκοπεί στο να βοηθήσει τα μοντέρνα μέσα μαζικής μεταφοράς, και ιδιαίτερα τα αεροπλάνα, ιδιαίτερα αφού οι παχύσαρκοι επιβάτες έχουν αποτελέσει θέμα για τις αεροπορικές, πολλές φορές χρεώνοντάς τους και παραπάνω, με τιμές δύο θέσεων.

airb.jpg

 

Μάλιστα, το 2015 η Uzbekistan Airways είχε αποφασίσει να... ζυγίζει τους επιβάτες μαζί με τους αποσκευές τους πριν την επιβίβαση, σε σημείο που να τους απαγορεύεται η πτήση όταν επρόκειτο να ταξιδέψουν σε μικρά αεροπλάνα.

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet