Γενικός Δείκτης:712.461.58%
EUR/USD: 1.18

Πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε! - Πώς είναι σήμερα η κόρη του Michael Jackson

  • ( UPD -23/02/2016 17:26 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που «έφυγε» ο βασιλιάς της pop, αλλά η απουσία του εξακολουθεί να είναι αισθητή στον κόσμο. Όταν ο θάνατος του Michael Jackson έγινε πρωτοσέλιδο των εφημερίδων, οι φαν του βρέθηκαν σε κατάσταση σοκ. Ο πρόωρος θάνατός του Jackson, έφερε στο προσκήνιο και τα τρία παιδιά του, την Paris, τον Michael Joseph "Prince" Jr και τον Prince Michael II με το παρατσούκλι «Blanket». Αν και τα δύο πρεσβύτερα παιδιά είχαν γεννηθεί από την πρώην σύζυγό του Jackson, Debbie Rowe, η ταυτότητα της παρένθετης μητέρας του Blanket δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.

http://www.thestorypedia.com/wp-content/uploads/2016/01/paris1.jpg

Από τα τρία παιδιά, η κόρη του Jackson ήταν εκείνη που είχε λάβει την περισσότερη δημοσιότητα καθώς κυκλοφορούσε πολύ με τον μπαμπά της. Από τότε, η Paris Jackson είχε αρκετά ενεργή κοινωνική ζωή και παρουσία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αν και οι δημόσιες εμφανίσεις της ήταν σπάνιες με την εξαίρεση των εκδηλώσεων που ήταν προς τιμή του πατέρα της. Καθώς το κοριτσάκι του MJ άρχισε να μεγαλώνει, έγινε σαφές ότι έπασχε από σοβαρή κατάθλιψη και οι εφημερίδες «βούιζαν» για κατάχρηση ουσιών και μια υποτιθέμενη απόπειρα αυτοκτονίας.

Αν και η 17χρονη δήλωσε δημόσια πρόσφατα, ότι έχει παλέψει και έχει καταφέρει να συμφιλιωθεί ως ένα βαθμό με τον θάνατο του πατέρα της. Η δραστηριότητά της στα social media αποκαλύπτει μάλιστα ότι είναι μια συνηθισμένη κοπέλα που οι συνήθειές της είναι αυτές των περισσότερων παιδιών της ηλικίας της.

Δείτε παρακάτω χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την παιδική μέχρι και την εφηβική ηλικία της πανέμορφης Paris

The World's First Glimpse At 11-Year-Old Paris Jackson

paris1

paris2

paris3

paris4

paris5

paris6

http://celebnewsplus.com/wp-content/uploads/2015/10/Jackson-Family-Concerned-About-Paris-Jackson-Getting-Married-Without-Prenup.jpg

paris7

paris8

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet