Γενικός Δείκτης:858.121.25%
EUR/USD: 1.23

Μετά τα «Rich Kids» της Μόσχας παίρνουν ρεβάνς τα πλουσιόπαιδα του Λονδίνου

  • Print
Προσθήκη σχολίου


Ήταν τα «πλουσιόπαιδα» (Rich Kids) της Μόσχας που κέδρισαν μερικές σελίδας στα παγκόσμια ΜΜΕ την περασμένη εβδομάδα. Ένας λογαριασμός στο Instagram, που κάνει... θραύση παρουσιάζοντας στους «κοινούς θνητούς» την απίστευτα χλιδάτη ζωή που κάνουν οι γόνοι των Ρώσων ολιγαρχών, όχι μόνο στη ρωσική πρωτεύουσα, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Τώρα είναι η σειρά των «πλουσιόπαιδων του Λονδίνου» να κερδίσουν την προσοχή με τα «κατορθώματα» και τα καμώματά τους.

Με μόλις 45 δημοσιεύσεις έχουν ήδη 45.000 ακολούθους στο Ιnstagram για να τους παρακολουθούν να πετούν με τα ιδιωτικά τους jets ανά τον κόσμο, να οδηγούν υπερπολυτελή αμάξια... χρυσού χρώματος, να ξοδεύουν χιλιάδες λίρες σε ρούχα και παπούτσια και να απολαμβάνουν πανάκριβες σαμπάνιες όπου σταθούν και όπου βρεθούν! Διάσημες μάρκες ρούχων και αυτοκινήτων «παρελαύνουν» μεταξύ φωτογραφιών ακόμα και... χαρτονομισμάτων, που δεν έχουν άλλο σκοπό παρά την ασύδοτη επίδειξη πλούτου.

Οι περισσότεροι από εκείνους που ποστάρουν στον λογαριασμό αυτό μάλιστα είναι έφηβοι, ή έχουν μόλις πατήσει τα 20, όμως γνωρίζουν ήδη πολύ καλά πώς να απολαύσουν και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο ένα αμάξι Bentley, ένα παπούτσι Manolo Blanik, μερικές χιλιάδες λίρες σε χαρτονομίσματα...

rich1

rich2

rich3

rich4

rich5

rich6

rich7

rich8

rich9

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet