Γενικός Δείκτης:712.461.58%
EUR/USD: 1.18

Δείτε γιατί αυτό το εστιατόριο ψηφίστηκε ως ένα από τα ωραιότερα στον κόσμο

  • ( UPD -02/03/2016 11:30 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Το εστιατόριο της Όπερας του Σίδνεϊ, το Bennelong, θα μπορούσε εύκολα να προσελκύσει πολλούς τουρίστες. Όμως, η ανακαίνισή του το καθιστά ένα σπουδαίο εστιατόριο και η κουζίνα του είναι απλά εξαιρετική.

Ο Όμιλος Fink άνοιξε το Bennelong στην Όπερα του Σίδνεϊ περίπου επτά μήνες πριν, σε ένα μαγευτικό χώρο, πρόσφατα σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Tim Greer. Το εστιατόριο έχει τώρα το μεγαλείο και την ακουστική ενός καθεδρικού ναού, καθώς και εντυπωσιακή θέα στην πόλη.

The Redesign

Το εστιατόριο είναι ένα από τα κελύφη που συνθέτουν την περίφημη Όπερα του Σίδνεϊ. Το κτίριο σχεδιάστηκε από τον Δανό αρχιτέκτονα Jørn Utzon, ο οποίος πήρε τη δουλειά, όταν κέρδισε σε διεθνή διαγωνισμό σχεδιασμού το 1957.

Prime Location

Το Bennelong είναι ένας συγκριτικά προσιτός προορισμός πολυτελείας για σοβαρές επιχειρηματικές συναντήσεις, τουρίστες και ρομαντικά ραντεβού, προσφέροντας ζεστή ατμόσφαιρα και άψογη εξυπηρέτηση.

The Bar

Ο σεφ είναι ο Αυστραλός Peter Gilmore. Κομψοί νέοι πίνακες από ορείχαλκο και μάρμαρο κοσμούν την κύρια τραπεζαρία και έχει χαμηλό φωτισμό επιμελημένο από τον Tom Dixon που φαίνεται να ζεσταίνει όλο το γυμνό χάλυβα και τον γρανίτη.

Fresh Interiors

Το φαγητό στο Bennelong δεν είναι αυτό που θα περίμενε κανείς σε έναν από τους μεγαλύτερους τουριστικούς πόλους της πόλης. Είναι σύγχρονο και νόστιμο, μια γιορτή των τοπικών αυστραλιανών προϊόντων, με κρέας και θαλασσινά. Η έκδοση του αυστραλιανού κέικ γνωστό ως Lamington Bennelong, περιλαμβάνει άφθονη μαύρη σοκολάτα, μαρμελάδα βύσσινο και γάλα καρύδας.

A New Chef

Not a Tourist Trap

Casual Chic

Chef’s Counter

Vegetable Mastery

New Kitchen

Modern Sydney

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet