Γενικός Δείκτης:721.671.61%
EUR/USD: 1.18

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές σπίτι της Airbnb!

  • ( UPD -09/03/2016 16:06 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Βρίσκεται κρυμμένο στο δάσος Aptos της Καλιφόρνια, σε μια ιδιοκτησία 10 στρεμμάτων και περιτριγυρίζεται από βελανιδιές. Οι επισκέπτες κοιμούνται κάτω από τον θόλο σε μια σοφίτα στο εσωτερικό και έχουν την ευκαιρία να κάνουν πεζοπορία.

Ξεκίνησε ως μια αυτοσχέδια κατασκευή σε ένα κομμάτι γης για να στεγάσει έναν άστεγο φίλο. Τώρα αυτό το μικροσκοπικό ξύλινο καταφύγιο στις βελανιδιές του Aptos της Καλιφόρνια, είναι η πιο δημοφιλής κατοικία ενοικίασης για την Airbnb.

https://a2.muscache.com/im/pictures/21013032/1e95f4df_original.jpg?aki_policy=x_large

Το ονομαζόμενο Mushroom Dome Cabin, έχει επανειλημμένα κερδίσει την κορυφή από τότε που ξεκίνησε να βρίσκεται στη λίστα της ιστοσελίδας, περίπου πριν από επτά χρόνια.

http://tinyhouseswoon.com/wp-content/uploads/2012/03/mushroom-dome-cabin-1.JPG

Τότε η ιδιοκτήτρια Kitty Marche διαφήμιζε το σπίτι στο «Craigslist», αλλά ήμουν απογοητευμένη με το πόσο αναξιόπιστοι ήταν οι άνθρωποι», είπε. «Έλεγαν ότι θα έρθουν και δεν έρχονταν ποτέ».

Εκείνη την εποχή, η Airbnb ήταν μια καινούργια startup - μόλις 11 μηνών. Σε αυτές τις πρώτες ημέρες, οι καταχωρήσεις ήταν είτε στη Νέα Υόρκη είτε στο Σαν Φρανσίσκο. Το Mushroom Dome Cabin ήταν μεταξύ των πρώτων που μπήκαν στη λίστα του Airbnb και βρίσκονταν έξω από τις πόλεις.

Το Mushroom Dome Cabin μοιράζεται την ίδια ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα με αυτή των κατασκευαστών της. Αρχικά ήταν μόλις 100 τετραγωνικά πόδια - συμπαγής, προκειμένου να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς. Αλλά όλα αυτά τα χρόνια το σπίτι έχει μετακινηθεί και επεκταθεί. Η ρουστίκ, ξύλινη γοητεία του είναι αμετάβλητη.

http://tinyhousetalk.com/wp-content/uploads/Redwood-Treehouse-004-600x398.jpg

http://netdna.tinyhouseblog.com/wp-content/uploads/2012/04/mushroom-dome3.jpg

http://tinyhousetalk.com/wp-content/uploads/tiny-mushroom-dome-cabin-deck.jpg

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet