Γενικός Δείκτης:712.461.58%
EUR/USD: 1.18

Διασημότητες κάνουν περιουσία προωθώντας υγιεινό τρόπο ζωής αλλά οι φωτογραφίες τους... προδίδουν

  • ( UPD -17/03/2016 13:16 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Ένας τεράστιος αριθμός διασημοτήτων που έχουν χτίσει αυτοκρατορίες μέσω της προώθηση μιας φιλοσοφίας ενός υγιεινού τρόπου ζωής, φαίνεται πως... κρυφά επιδίδονται στην πιο ανθυγιεινή συνήθεια από όλες.

Ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε πολλές διασημότητες του Χόλιγουντ που εκτός από το υποκριτικό τους ταλέντο έχτισαν την εικόνα τους βασισμένες στην υιοθέτηση ενός υγιούς προτύπου, να καπνίζουν...

Ότι το κάπνισμα «σκοτώνει» την όρεξη δεν είναι κάτι καινούργιο. Στο παρελθόν οι σταρ του Χόλιγουντ κάπνιζαν για να μην πάρουν βάρος.

Ανησυχητικό βέβαια είναι το γεγονός, ότι δεν είναι μόνο διάσημες γυναίκες που το κάνουν - στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας τον περασμένο μήνα έδειξαν ότι ο αριθμός των νέων γυναικών που καπνίζουν έχει αυξηθεί για πρώτη φορά σε μια δεκαετία, 22% για τις γυναίκες 25-34 ετών και 21% για τις γυναίκες 16 έως 24 ετών.

Επιτυχημένες γυναίκες που αφιέρωσαν τη ζωή της στη γυμναστική και στη σωστή διατροφή κερδίζοντας εκατομμύρια από διαφημίσεις και βίντεο, όπως η ηθοποιός Kate Hudson, το μοντλέλο Rosie Huntington-Whiteley, η ηθοποιός Gwyneth Paltrow, η τραγουδίστρια Melanie Brown, η pop star Ellie Goulding, το μοντέλο Abbey Clancy, η Melanie Sykes και η ηθοποιός Kate Beckinsale, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στο τσιγάρο.

Kate Hudson

tsi1

Rosie Huntington-Whiteley

tsi2

Gwyneth Paltrow

tsi3

Melanie Brown

tsi4

Ellie Goulding

tsi5

Abbey Clancy

tsi6

Melanie Sykes

tsi7

Kate Beckinsale

Kate Beckinsale, 42, practises qigong — a discipline involving breathing and moving that’s similar to tai chi. The Hollywood actress is also such a devotee of yoga that she gave a class live on U.S. television

Oddly enough, there was no mention in the TV class of the effect that smoking can have on your breathing

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet