Γενικός Δείκτης:712.461.58%
EUR/USD: 1.18

Το κρεβάτι που στρώνεται μόνο του 3 δευτερόλεπτα αφότου σηκωθείτε! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • ( UPD -24/03/2016 10:25 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

 

Το πρώτο αυτοματοποιημένο κρεβάτι στον κόσμο που... στρώνεται μόνο του, παρουσίασε η ισπανική εταιρεία κατασκευής επίπλων OHEA.

Το κρεβάτι ισιώνει το πανωσέντονο και τοποθετεί τα μαξιλάρια στην εντέλεια μέσα σε λιγότερο από 50 δευτερόλεπτα! Το «έξυπνο κρεβάτι» είναι εξοπλισμένο με μια ειδική συσκευή που ισιώνει αυτόματα τα σκεπάσματα και «τραβά» το πάπλωμα μέχρι το κεφαλάρι του κρεβατιού, ενεργοποιώντας έναν μηχανικό βραχίονα με δύο κυλίνδρους.

Ταυτόχρονα, τα μαξιλάρια ανασηκώνονται, για να μπει το σεντόνι από κάτω και τοποθετούνται ξανά στη θέση τους στο τέλος της διαδικασίας.

Ακόμα, το κρεβάτι διαθέτει σύστημα ασφαλείας που αποτρέπει την «τακτοποίηση» όσο το άτομο κοιμάται ή είναι ξαπλωμένο. Ένας διακόπτης στο κάτω μέρος του κρεβατιού προσφέρει δύο ρυθμίσεις: Χειροκίνητα και αυτόματα, όπου η τελευταία μπορεί να ανιχνεύσει το πότε το κρεβάτι είναι άδειο και να ενεργοποιήσει το «στρώσιμο» μετά από 3 δευτερόλεπτα.

Όσο για την αισθητική του, το «αυτοεξυπηρετούμενο» κρεβάτι είναι μοντέρνο, με λιτές γραμμές και ταιριάζει σε κάθε χώρο και διάθεση!

  • video icon: Yes
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet