Γενικός Δείκτης:721.671.61%
EUR/USD: 1.17

«Μακιγιάζ» $180 εκατ. καλούνται να πληρώσουν οι αδελφές Καρντάσιαν

  • ( UPD -24/03/2016 10:22 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Ακόμη και οι πλούσιοι έχουν προβλήματα. Και όσο πιο πλούσιοι είναι τόσο μεγαλύτερα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Εάν δεν το πιστεύετε, ρωτήστε και τις αδελφές Καρνάσιαν, οι οποίες καλούνται να πληρώσουν «σπασμένα» 180 εκατ. δολαρίων.

Αιτία μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους ένας εκ των επενδυτών που έχει τοποθετήσει κεφάλαια στη εταιρεία make up που φέρει το όνομα των διάσημων αδελφών. Το επενδυτικό κεφάλαιο Hillair Capital Management υποστηρίζει ότι οι αδελφές Καρνάσιαν το εξαπάτησαν και προσπάθησαν με εκβιαστικό τρόπο να το αναγκάσουν είτε να πωλήσει φθηνά το μερίδιο που είχε αγοράσει στην εταιρεία τους, είτε να αποσυρθεί από αυτήν.

Και επειδή η ζωή δεν είναι... reality ή πολλές φορές αποδεικνύεται ένα σκληρό reality το Hillair ζητά πλέον αποζημίωση 180 εκατ. δολαρίων.

Βέβαια οι διάσημες αδελφές δεν έμειναν σιωπηλές, ούτε ακίνητες αλλά φρόντισαν να ενισχύσουν την υπερασπιστική τους στάση, με τους δικηγόρους τους να υποστηρίζουν ότι πρόκειται «για μία απεγνωσμένη προσπάθεια ενός hedge fund να βγάλει περισσότερα χρήματα».

Το ποιος έχει δίκιο, μάλλον θα αποδειχθεί στις δικαστικές αίθουσες...

 

 

  • video icon: Yes
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet