Γενικός Δείκτης:814.81-1.03%
EUR/USD: 1.0641

Hulk Hogan: Αποζημίωση $140 εκατ. λόγω... συμπόνιας

  • ( UPD -28/03/2016 08:25 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

«Ο καθένας στη θέση του θα ένοιωθε απελπισμένος», δηλώνουν οι ένορκοι της δίκης Hogan κατά Gawker Media

Τους λόγους για τους οποίους έκαναν δεκτή τη μήνυση που κατέθεσε ο γνωστός πρώην παλαιστής του κατς, Hulk Hogan, ενάντια στην Gawker Media, έκαναν γνωστούς ορισμένοι εκ των έξι ενόρκων που ήταν στην όλη διαδικασία.

Βασική αιτία για την οποία οι ένορκοι αποφάσισαν ότι ο Hogan άξιζε την αποζημίωση των 140 εκατ. δολαρίων (ίσως και παραπάνω); Το γεγονός ότι και αυτός, όπως όλοι μας άλλωστε, είναι... άνθρωπος.

Το στέλεχος της Gawker, A.J. Daulerio (αριστερά)

«Εάν εσείς βρισκόσασταν στη θέση του πώς θα αισθανόσασταν; Το βέβαιο είναι ότι θα νοιώθατε απελπισμένοι», δηλώνει μία εκ των ενόρκων, η οποία μάλιστα θεωρεί ότι η αποζημίωση των 140 εκατ. δολαρίων δεν είναι αρκετή για να «κλείσει» τις πληγές που άφησε στον Hogan η online μετάδοση ενός video στο οποίο συνευρίσκεται ερωτικά με τη Heather Clem.

Ανάλογες απόψεις εκφράζουν και οι υπόλοιποι ένορκοι, οι οποίοι τονίζουν ότι πλέον του δίκιου που είχε ο Hogan για την παραβίαση της προσωπικής του ζωής, αυτό που τους ενόχλησε περισσότερο είναι η αλαζονεία και η έλλειψη οποιασδήποτε μεταμέλειας που επέδειξε ο A.J. Daulerio, στέλεχος της Gawker αλλά και το γεγονός ότι σε αρκετές φάσεις της δίκης το μόνο που έκανε ήταν «να πετάει σαρκαστικά υπονοούμενα»....

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required