Γενικός Δείκτης:749.230.37%
EUR/USD: 1.18

Απίστευτο: Έβγαλε η Μέρκελ selfie με τον τρομοκράτη των Βρυξελλων;

  • ( UPD -26/03/2016 20:41 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Viral έγινε η φωτογραφία της Γερμανιδας Κανγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ, με την selfie που είχε βγάλει με έναν πρόσφυγα, ο οποίος είναι ίδιος με τον βομβιστή των Βρυξελών, Najim Laachraoui.

Η φωτογραφία διακινείται στο διαδίκτυο με τους χρήστες να αναρωτιούνται αν είναι απλή ομοιότητα ή αν ο άνδρας με τον οποίο φωτογραφήθηκε στον Σεπτέμβριο η Άγκελα Μέρκελ ήταν ο τρομοκράτης που αιματοκύλησε το αεροδρόμιο καθώς και τον σταθμό του μετρό Maelbeek στις Βρυξέλλες, με τουλάχιστον 31 νεκρούς και πάνω από 300 τραυματίες.

Η βελγική αστυνομία δημοσίευσε την Παρασκευή φωτογραφία του 24χρονου Najim Laachraoui, ο οποίος επίσημα πλέον ευθύνεται για την έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Χρήστες του διαδικτύου, αναφέρει το πρακτορείο Sputnik, διαπίστωσαν την ομοιότητα του Laachraoui με τον πρόσφυγα που έβγαλε selfie με την Γερμανία Καγκελάριο, χωρίς επίσημα να έχει επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του άνδρα της φωτογραφίας.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο 18χρονος Σύριος της φωτογραφίας δήλωσε στην DW ότι δεν έχει σχέση με τον τρομοκράτη, πως βρίσκεται στην Γερμανία και πως του προκάλεσε θλίψη ο τρόπος που χρησιμοποιήθηκε η φωτογραφία.

 

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required