Γενικός Δείκτης:818.63-1.39%
EUR/USD: 1.17

Θα σταματήσει να δουλεύει ως πωλήτρια η κοπέλα που παντρεύτηκε εκατομμυριούχο;

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Ο Morgan Schneiderlin γνώρισε την κοπέλα του Camille όταν ο σταρ της Manchester United πήγε σε ένα μαγαζί της Adidas στο Manchester City Centre. Τότε ο ποδοσφαιριστής έβγαζε £120.000 την εβδομάδα ενω η νεαρή πωλήτρια £10 την ώρα.

Τώρα η Camille Sold ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτεί τον μέσο Morgan Schneiderlin, μετά την πρόταση γάμου που της έκανε ο ποδοσφαιριστής κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Γαλλική Ριβιέρα.

"Ήταν μία εκπληκτική βραδιά, σε ένα εκπληκτικό μέρος. Μόνο εμείς και ο ήχος από τα κύματα. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα, δεν έχω λόγια, ήταν σχεδόν υπερφυσικό. Νοιώθω σαν την πιο τυχερή γυναίκα", έγραψε η Camile.

sold_2.PNG

H Camille Sold από το Strasbourg, άρχισε να βγαίνει με τον εκατομμυριούχο ποδοσφαιριστή πέρσι, ενώ η ίδια έχει δημοσιοποιήσει φωτογραφία της από το κατάστημα της Adidas την ώρα που δουλεύει.

Όμως η κυρία Sold δεν είναι σίγουρο ότι θα θέλει να σταματήσει να εργάζεται. Μπορεί αυτή να βγάζει £15.000 το χρόνο και αυτός πάνω από £5 εκατ. όμως η νεαρή θέλει να έχει τα δικά της χρήματα.

sold_5.PNG

Για την ώρα το ζευγάρι μένει στο Lowry Hotel και ο Schneiderlin σχολάει την κοπέλα του μετά την προπόνηση.

sold_4.PNG

Δείτε την μαζί με τα άλλα κορίτσια ή συζύγους των ποδοσφαιριστών της ομάδας:

(Από αριστερά προς τα δεξιά) Evelina Kamph (Juan Mata), Nicky Young (Ashley Young), Sam Cooke (Chris Smalling), Emma Hyde (Jesse Lingard), Camille Sold (Schneiderlin), Samantha Martial (Anthony Martial), Lisa Carrick (Michael Carrick), Bryony Turner (Sam Johnstone) and Kaya Hall (Phil Jones)

sold_3.PNG

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required