Γενικός Δείκτης:820.520.7%
EUR/USD: 1.0641

Πλήρωσαν 4.500 ευρώ για να πάνε μήνα του μέλιτος και τους έβαλαν σε εργοτάξιο

  • ( UPD -05/04/2016 21:36 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Το φυσάει και δεν κρυώνει νεαρό ζευγάρι από την Γλασκόβη, μετά την περιπέτεια του στο μήνα του μέλιτος, όταν αντί για το 5αστερο ξενοδοχείο στο Πράσινο Ακρωτήριο που έκλεισε μέσω ταξιδιωτικού γραφείου κατέληξε να κοιμάται σε... εργοτάξιο.

Όταν ο Ashley και η Ceiran έφτασαν στο ξενοδοχείο τους διαπίστωσαν ότι ο χώρος του ξενοδοχείου, η πισίνα και η παραλία ήταν ένα τεράστιο εργοτάξιο με εργάτες και μηχανήματα να σκάβουν παντού.

verde_4.PNG

Οι δύο 26χρονοι Βρετανοί επέλεξαν το παραδεισένιο νησί Σαλ στο Πράσινο Ακρωτήρι για να περάσουν τον μήνα του μέλιτος των ονείρων τους, όμως το όνειρο κατέληξε εφιάλτης.

verde_3.PNG

Το χειρότερο ήταν όταν μπήκαν στο δωμάτιό τους, οπότε διαπίστωσαν ότι δεν είχε ζεστό νερό και από την βρύση έτρεχε κίτρινο νερό.

verde_2.PNG

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το περασμένο Ιούλιο και είχε επενδύσει στο συγκεκριμένο ταξίδι, αν και εξέφρασε τα παράπονά του στο γραφείο Thomson Holidays, ο τουριστικός πράκτορας τους τόνισε ότι αυτό δεν είναι... πρόβλημα.

Τελικά εισέπραξαν αποζημίωση 280 ευρώ, με τα υπόλοιπα να αποτελούν προϊόν διακανονισμού.

verde_5.PNG

"Λυπούμαστε που λυπήθηκαν ο κύριος και η κυρία McCann , βρισκόμαστε σε συζητήσεις για να βρεθεί μία λύση", τονίζει εκπρόσωπος του πρακτορείου.

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required