Γενικός Δείκτης:721.671.61%
EUR/USD: 1.18

Μαθητές έκοψαν... το λαιμό τους σε σχολική παράσταση

  • ( UPD -08/04/2016 15:57 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει τι μπορεί να πάει στραβά, όταν χρησιμοποιούνται πραγματικές λεπίδες σε μια θεατρική παράσταση.

Συγκεκριμένα, στην Νέα Ζηλανδία, 16χρονοι μαχαιρώθηκαν πραγματικά κατά την διάρκεια σχολικής παράστασης.

Οι δύο έφηβοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όταν η σχολική παράσταση στην οποία συμμετείχαν έγινε επικίνδυνα ρεαλιστική.

Οι νεαροί έπαιζαν στο ανέβασμα του γνωστού μιούζικαλ Sweeney Todd, το οποίο πραγματεύεται την ιστορία «του διαβολικού κουρέα της Fleet Street», που κόβει τον λαιμό των πελατών του και τους κάνει κιμαδόπιτα.

Το επίμαχο ξυράφι που χρησιμοποιήθηκε για τη σκηνή «δεν ήταν σχεδόν καθόλου αιχμηρό, είχε περιτυλιχθεί με ταινία και είχε περάσει από ένα σωρό υγειονομικούς ελέγχους ασφαλείας», ανέφερε ο Διευθυντής του σχολείου που χαρακτήρισε το γεγονός «εξαιρετικά ατυχές».

Ο ένας από τους δύο 16χρονους τραυματίσθηκε σοβαρά και ο άλλος έφερε μέτριο τραύμα, ωστόσο και οι δύο πήραν εξιτήριο την επομένη και τώρα αναρρώνουν, όπως αναφέρει το Sky news.

Το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία και τις αρμόδιες αρχές για την υγιεινή και την ασφάλεια.

Η παράσταση θα συνεχισθεί χωρίς φυσικά τον επίμαχο εξοπλισμό, ξεκαθάρισε ο διευθυντής Στηβ Κόουλ, μιλώντας σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

http://rack.1.mshcdn.com/media/ZgkyMDE2LzA0LzA4LzkxL2E2ZjQ1YzU0MjQ3LmM4YWY4LmpwZwpwCXRodW1iCTk1MHg1MzQjCmUJanBn/b80f5946/dd2/a6f45c54247f48b3866f6db3d4db1c25.jpg

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet