Γενικός Δείκτης:720.13-0.21%
EUR/USD: 1.18

Παρήγγειλε online κατά λάθος ένα βουβάλι του Θιβέτ

  • ( UPD -15/04/2016 01:09 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Λάθη σε μία online παραγγελία γίνονται, όμως το να παραγγείλει κάποιος, ενώ έχει πάρει χάπια για να κοιμηθεί ένα ολόκληρο γιακ (βουβάλι του Θιβέτ) κατά λάθος είναι από τα... άγραφα.

Μάλιστα, η χαμηλότερη τιμή παραγγελίας για το γιακ ήταν στα 3.075,99 δολάρια - την οποία και για να αποδείξει φίλος του άτυχου άνδρα, την έβαλε στο Reddit όπου και φυσικά έγινε χαμός. Πάνω από 1,2 εκατ. άνθρωποι είδαν την λάθος παραγγελία, την οποία τελικά και κατάφερε να σταματήσει ο άτυχος άνδρας πριν εκτελεστεί, όταν και είδε την μεταφορά ποσού στο report του τραπεζικού του λογαριασμού.

reddit_1.PNG

Τώρα πώς ο «άυπνος άνδρας» κατάφερε μετά τα χάπια για την αϋπνία που πήρε να μπει στο 'YAKS N THINGS' και να αγοράσει ένα γιακ αυτό πραγματικά είναι απορίας άξιον.

Ο παρολίγον κάτοχος γιακ έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ότι του αρέσουν τα ζώα και δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να πληρώσει 3.000 δολάρια για να κάνει ένα γιακ δικό του, όμως σίγουρα μετά θα ήταν... άστεγος αφού, όπως γράφει, θα τον έδιωχναν από το συγκρότημα που μένει.

Επίσης, χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως έναν "αστροφυσικό που μπορεί να ξοδέψει 3.000 δολάρια για να αποκτήσει ένα γιακ και να κάνει όλο το διαδίκτυο να γελάει.

yak_1.PNG

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet