Γενικός Δείκτης:594-0.32%
EUR/USD: 1.0883

Αυτό είναι το νέο πολυτελές ταχύπλοο με την υπογραφή της Aston Martin

  • ( UPD -29/04/2016 11:10 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η Aston Martin και η Quintessence Yachts γιόρτασαν το λανσάρισμα του νέου ταχύπλοου AM37, αναδεικνύοντας τον καινοτόμο σχεδιασμό του στην Εβδομάδα Milan Design Week, Salone del Mobile. Το ταχύπλοο δημιουργήθηκε για να συλλάβει την απόδοση, το χειρισμό, την άνεση και το στυλ, συνώνυμο με την υπερπολυτελή μάρκα αυτοκινήτων.

Στο 55ο έτος του πλέον, το Salone del Mobile 2016, είναι ένα φεστιβάλ σχεδιασμού, που υποδέχεται πάνω από 400.000 επισκέπτες από τη διεθνή δημιουργική κοινότητα, που αναζητούν τις τελευταίες τάσεις. Η έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο Larusmiani Concept Boutique στη Via Monte Napoleone, από τις 12 έως τις 18 Απρίλη, επικεντρώνεται στα μοναδικά στοιχεία σχεδιασμού του AM37.

interior-side-First-powerboat-developed-by-Aston-Martin-and-Quintessence-Yachts-

Το AM37 είναι το αποτέλεσμα ετών της έρευνας και της ανάπτυξης, αμφισβητώντας το status quo του ναυτικού κόσμου. Ο πυρήνας του AM37 προσφέρει την τέλεια ισορροπία του σχεδιασμού και της μηχανικής, επιδόσεις και άνεση, πολυτέλεια και λειτουργικότητα.

First-powerboat-developed-by-Aston-Martin-and-Quintessence-Yachts-showcased-at-Milan-Design-Week

«Το νέο σκάφος αντιπροσωπεύει τον ιδανικό συνδυασμό πολυτελών και τεχνολογικά εξελιγμένων υλικών, με αποτέλεσμα ένα δυναμικό προϊόν», τονίζει ο Marek Reichman, εκπρόσωπος της Aston Martin. Ο ιδιοκτήτης θα μπορεί αν το ελέγχει μέσω τάμπλετ ενώ μέσω εφαρμογών θα ενεργοποιεί τον κλιματισμό, το ψυγείο και την καφετιέρα ενώ θα βρίσκεται ακόμα στο σπίτι του ή θα κατευθύνεται προς τη μαρίνα.

Από οθόνη αφής θα υπάρχει επίσης πρόσβαση στην πλοήγηση και τα συστήματα ψυχαγωγίας, τα οποία θα ελέγχονται επίσης και με φωνητικές εντολές.

First-powerboat-developed-by-Aston-Martin-and-Quintessence-Yachts-1

Κλειδί δεν υπάρχει- ο ιδιοκτήτης θα ενεργοποιεί το σκάφος μέσω αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Θα κυκλοφορήσουν δύο εκδοχές του: το στάνταρντ AM37 με μέγιστη ταχύτητα 50 κόμβων θα είναι σκάφος με ξύλινες πινελιές και δέρμα ραμμένο στο χέρι. Θα χωρά οκτώ άτομα. Το πιο sport AM37 S θα έχει μέγιστη ταχύτητα 60 κόμβων.

First-powerboat-developed-by-Aston-Martin-and-Quintessence-Yachts-showcased-at-Milan-Design-Week-2016

First-powerboat-developed-by-Aston-Martin-and-Quintessence-Yachts-

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No