Γενικός Δείκτης:595.90%
EUR/USD: 1.089

Δείτε τι δουλειά κάνει τώρα η αστυνομικός που έβγαζε γυμνές φωτογραφίες σε ώρα υπηρεσίας

  • ( UPD -22/06/2016 22:40 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η Nidia Garcia έγινε γνωστή παγκοσμίως όταν στις αρχές του χρόνου δημοσιοποίησε σε γυμνόστηθη selfie φωτογραφία της σε ώρα υπηρεσίας στο Εscobedo του Βορειοανατολικού Μεξικό.

Η γυναίκα αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας, παραιτήθηκε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την πράξη της, τώρα όμως κάνει χρυσές δουλειές δουλεύοντας ως στρίπερ.

mexico_1.JPG

Η 24χρονη τώρα δουλεύει σε ερωτικό nightclub και κάνει καριέρα με το όνομα "Polisexy" όμως όπως υποστηρίζει ή κυβερνήτης της περιοχής και ο αρχηγός της αστυνομίας της κάνουν... την ζωή δύσκολη επειδή θέλουν να την εκδικηθούν γιατί ντρόπιασε το αστυνομικό σώμα και την πόλη.

mexico_2.JPG

Ο πατέρας της 24χρονης δουλεύει ως δημόσιος υπάλληλος, ενώ και ο άντρας της είναι στις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας. Και οι δύο, όπως λέει η Garcia έχουν πέσει θύματα bullying.

mexico_3.JPG

"Ο άνδρας μου ανήκει στις ειδικές δυνάμεις, όταν εμφανίστηκαν οι φωτογραφίες του μείωσαν τον μισθό και την βαθμολογία του, ενώ ο πατέρας μου απολύθηκε", τονίζει η Garcia. Η τοπική κυβέρνηση και η αστυνομία δεν έχουν σχολιάσει ακόμα τις κατηγορίες της 24χρονης.

mexico_4.JPG

Πάντως μετά την παραίτησή της η Garcia έχει γεμίσει τα Social Media με γυμνόστηθες φωτογραφίες της.

mexico_5.JPG

mexico_6.JPG

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No