Γενικός Δείκτης:782.8-0.43%
EUR/USD: 1.18

Δείτε τη νέα ρετρό γραφομηχανή με bluetooth πληκτρολόγιο

  • ( UPD -18/06/2017 10:37 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Τα ασύρματα Bluetooth πληκτρολόγια γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Η εταιρία Elretron παρουσιάζει τη δική της vintage γραφομηχανή, με την ονομασία PENNA.

Η PENNA εκτός από τον κομψό σχεδιασμό της, διαθέτει μηχανικούς φωτιζόμενους διακόπτες, οι οποίοι προσφέρουν υψηλής ποιότητας και ακρίβειας πληκτρολόγηση. Το πληκτρολόγιο θα είναι διαθέσιμο είτε με πλήκτρα σε σχήμα διαμαντιού (για ακριβέστερη πληκτρολόγηση), είτε με ρετρό πλήκτρα χρωμίου (σαν μια παλιά γραφομηχανή). Η διάταξη του πληκτρολογίου είναι μια τυπική QWERTY αλλά με νέα χαρακτηριστικά για να ρυθμίζεται η ένταση, η φωτεινότητα, κλπ. Μια μπάρα τοποθετημένη στα αριστερά διευκολύνει την αποθήκευση λέξεων ή φράσεων που χρησιμοποιούνται συχνά.

Η PENNA έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με τις περισσότερες συσκευές Windows, Android και iOS, καθιστώντας τη μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να απαλλαχθούν από κράμπες στα χέρια. Διαθέσιμη από τις 6 Απριλίου μέσω του Kickstarter σε ματ μαύρο, ροζ, λαδί ή pure white, στην τιμή των 99 δολ.

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet