Γενικός Δείκτης:807.44-0.79%

Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε σχολείο στο New Mexico των ΗΠΑ

  • ( UPD -07/12/2017 20:50 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Στην εκκένωση San Juan Aztec High School στο New Mexico των Ηνωμένων Πολιτειών προχώρησε η αμερικανική αστυνομία, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον δύο παιδιά χτυπήθηκαν από σφαίρες, ενώ ο δράστης πυροβολήθηκε συνελήφθη και ήταν υπό κράτηση, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας. Η αστυνομία επιβεβαίωσε το θάνατο δύο παιδιών, καθώς και του δράστη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος από σφαίρες, όπου και κατέληξε. Αναφορές στα αμερικανικά ΜΜΕ, κάνουν λόγο για άλλους 12 τραυματίες, ορισμένοι σε σοβαρή κατάσταση.

Το γραφείο του Σερίφη επιβεβαίωσε τις αναφορές και ζήτησε από τους πολίτες να μην πλησιάζουν στο σημείο, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά δίκτυα, τα οποία επικαλούνται πηγές από την αστυνομία, οι αναφορές έκαναν λόγο για «αρκετά άτομα που έχουν τραυματιστεί».
Νωρίτερα, οι πληροφορίες που μετέδιδαν τα τοπικά Μέσα για τον απολογισμό των θυμάτων ήταν για δύο παιδιά νεκρά και τουλάχιστον άλλους 15 τραυματίες.

Η αστυνομία έδωσε εντολή να εκκενωθούν και τα γειτονικά σχολεία, για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με μία πληροφορία που μετέδωσαν τοπικά Μέσα, οι δράστες ήταν δύο και κρατούσαν αυτόματα όπλα.

 

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet