Γενικός Δείκτης:766.13-0.62%
EUR/USD: 1.16

Έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών στο Τέξας με 20 τραυματίες

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών στην περιοχή του Τέξας σημειώθηκε το Σάββατο, σημαίνοντας συναγερμό στις υπηρεσίες διάσωσης και αντιμετώπισης ειδικών καταστάσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό, η έκρηξη προκάλεσε τον τραυματισμό 20 ατόμων, ενώ ένας ακόμη εργαζόμενος αγνοείται και εκφράζονται φόβοι ότι έχει χάσει τη ζωή του.

Η έκρηξη σημειώθηκε στο Kuraray America Eval factory, στην Πασαντίνα, λίγο πριν τις 11 το πρωί, του Σαββάτου, τοπική ώρα.

Οι πυροσβέστες διέσωσαν 20 άτομα, τα οποία είχαν υποστεί εγκαύματα, ενώ δύο από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο σε σοβαρή κατάσταση, στο νοσοκομείο. Για τους υπόλοιπους επιστρατεύθηκαν ασθενοφόρα.

Με ανακοίνωσή της η αρμόδια υπηρεσία, ενημέρωσε τους πολίτες που κατοικούν στην περιοχή, ότι προς το παρόν δεν εκτιμάται πως συντρέχει κίνδυνος για την υγεία τους.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet