Γενικός Δείκτης:769.390.46%
EUR/USD: 1.15

Αύξηση κεφαλαίου για τη θυγατρική της Βογιατζόγλου Systems

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της, κατά 300.000 ευρώ, αποφάσισε η θυγατρική της Βογιατζόγλου Systems, Beta Wood ΑΕΒΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Βογιατζόγλου Systems, η έκτακτη γενική συνέλευση της θυγατρικής της, Beta Wood ΑΕΒΕ, αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της κατά 300.000 ευρώ με την καταβολή µετρητών και την συνακόλουθη έκδοση 300.000 νέων κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας 1 ευρώ εκάστης, με την αυτή τιμή διάθεσης, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων της εταιρείας.

Όπως σημειώνεται, η Βογιατζόγλου Systems προτίθεται να καλύψει 266.000 εκατ. ευρώ των συνολικά 300.000 νέων μετοχών, με αποτέλεσμα η συμμετοχή της στο μετοχικό κεφάλαιο της θυγατρικής να ανέρχεται πλέον (μετά την ολοκλήρωση της κάλυψης της αύξησης) σε ποσοστό 80% από ποσοστό 67% στο οποίο είναι σήμερα.

Η Βογιατζόγλου Systems αναφέρει ότι "στο πλαίσιο της στρατηγικής επιλογής ανάπτυξης των επενδύσεών της, αποσκοπεί μέσω της ως άνω θυγατρικής στην περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων στα επιχειρηματικά αντικείμενα της παραγωγής, επεξεργασίας και συντήρησης πάσης φύσεως επίπλων, εξαρτηµάτων και άλλων εν γένει συναφών προϊόντων και στην ενίσχυση και εδραίωση της παρουσίας της στην σχετική αγορά".

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet