Γενικός Δείκτης:818.63-1.39%
EUR/USD: 1.17

Εφτιαξε εταιρεία $1,1 δισ. κάνοντας... φίλους τους γείτονες και τώρα επεκτείνεται διεθνώς

  • ( UPD -03/01/2016 10:09 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Σχεδόν το ένα τρίτο των Αμερικανών δεν έχουν καμία επαφή με τους γείτονές τους, εν μέρει λόγω των χαμηλότερων επιπέδων εμπιστοσύνης, σύμφωνα με μια έκθεση.

Το κοινωνικό δίκτυο nextdoor και ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του Nirav Tolia προσπάθησε και κατάφερε να βάλει τέλος σε αυτή την τάση, συνδέοντας τους ανθρώπους με θέματα συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας, της εξεύρεσης μιας μπέιμπι σίτερ ή της πώλησης ενός μεταχειρισμένου καναπέ.

http://i.huffpost.com/gen/1854828/images/o-NIRAV-TOLIA-facebook.jpg

Μετά την υπόσχεση των τελευταίων δύο ετών για διεθνή επέκταση, το Nextdoor, το κοινωνικό δίκτυο για τους γείτονες, βάζει τα θεμέλια για «άνοιγμα» και στο εξωτερικό.

Η εταιρεία αναμένεται να φέρει την υπηρεσία του κοινωνικού δικτύου στην Ολλανδία στις αρχές του 2016, σύμφωνα με το Business Insider.

Το «Nextdoor» έχει πλέον εγκριθεί από το 50% του συνόλου των γειτονιών των ΗΠΑ. Η εταιρεία είχε πάντα φιλοδοξίες να φέρει την υπηρεσία της στις γειτονιές σε όλο τον κόσμο», ανέφερε ο Nirav Tolia. «Είμαστε σε αναζήτηση διάφορων χωρών για την επέκταση και θα κάνουμε επίσημες ανακοινώσεις το 2016», τόνισε ακόμα.

https://d19rpgkrjeba2z.cloudfront.net/static/nextdoorv2/images/newsroom/nirav-tolia-headshot.jpg

Το κοινωνικό δίκτυο είχε υποσχεθεί μια υπερπόντια επέκταση.

Το 2013 το site θα κατευθυνόταν προς τον Καναδά, τη Νότια Αφρική και το Ηνωμένο Βασίλειο και το 2014 θα ακολουθούσαν η Βραζιλία και η Ιαπωνία. Η διεθνής επέκταση δεν υλοποιήθηκε κατά τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά αυτό δεν φάνηκε να επιβραδύνει την προσέλκυση επενδυτών.

Η εταιρεία συγκέντρωσε από τις αγορές 110 εκατομμύρια δολάρια τον Μάρτιο του 2015, φτάνοντας την αποτίμηση του κοινωνικού δικτύου στα 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

http://harrisonwest.org/wp-content/uploads/2013/09/Next-Door-Social-Network.png

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required