Γενικός Δείκτης:735.250.1%
EUR/USD: 1.18

Ο 29χρονος τραπεζίτης της UBS που διαχειρίζεται χαρτοφυλάκια ύψους $7 δισ.

  • ( UPD -07/01/2016 09:15 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Το περιοδικό Forbes κυκλοφόρησε για ακόμα μία φορά την ετήσια λίστα των «30 κάτω των 30» η οποία περιλαμβάνει επιτυχημένα στελέχη από διάφορους επιχειρησιακούς κλάδους κάτω των 30 ετών.

Ανάμεσα στα ονόματα της λίστας, βρίσκεται και αυτό του 29χρονου Minesh Bhatt.

Πρόκειται για κορυφαίο στέλεχος της μονάδας διαχείρησης της ελβετικής τράπεζας UBS, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία ύψους 7 δισ. δολαρίων πλουσίων αμερικάνικων οικογενειών, σύμφωνα με το Forbes.

Ο Bhatt αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Brunel, στο Λονδίνο, όταν η οικονομική κρίση ήταν στο ζενίθ της. Αμέσως μετά το τέλος των σπουδών του άρχισε να εργάζεται στην UBS, χωρίς όμως μισθό. Αργότερα, και καταβάλλοντας σημαντική προσπάθεια έγινε τελικά μέλος της οικογένειας της τράπεζας.

Σήμερα, η δουλειά του είναι τόσο απαιτητική που χρειάζεται να κάνει συχνά επαγγελματικά ταξίδια. Σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn, εργάζεται στο Λονδίνο, την Ζυρίχη αλλά και τη Νέα Υόρκη.

Σκοπός του Minesh Bhatt είναι να παρέχει υπηρεσίες έρευνας στους πελάτες της UBS αλλά και να διαχειρίζεται χαρτοφυλάκια. Επίσης, συμβουλεύει τους πελάτες σχετικά με τις φιλανθρωπικές επενδύσεις, τις επενδύσεις στην τέχνη, τον σχεδιασμό του πλούτου ενώ παρέχει και άλλου είδους υπηρεσίες.

Αν και ο Minesh Bhatt μπήκε από πολύ νωρίς στα βαθιά αφού η δουλειά του είναι ιδιαίτερα απαιτητική, εντούτοις, οι κόποι του αποδίδουν καρπούς. Και είναι μόλις... 29 ετών!

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required