Γενικός Δείκτης:772.890.91%
EUR/USD: 1.16

Όταν η ΔΕΘ μας «δουλεύει»

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Του Δημήτρη Μαρκόπουλου

Τελικά μας κάνουν πλάκα. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Διαβάσαμε λοιπόν να ανακοινώνει η ΔΕΘ - Helexpo "μεγάλη και στρατηγική συνεργασία με τον εκθεσιακό οργανισμό της Ρώμης, Fiera di Roma". Θα περίμενε λοιπόν κανείς ο διευθύνων τη ΔΕΘ κ. Κυριάκος Ποζκιρίδης να ξεκινήσει αυτή τη μεγάλη δράση με κάποια σημαντική παραγωγική έκθεση μήπως και η ξεχασμένη βόρεια Ελλάδα πάρει μπροστά.

Να υπάρξει βρε παιδί μου μια ημερίδα ή κάποια προσπάθεια να βγουν τα ελληνικά τρόφιμα, κρασιά ή άλλες παραγωγικές προσπάθειες προς τις ξένες αγορές. Αντί αυτών, η πρώτη έκθεση που θα συνδιοργανώσουν οι δύο φορείς θα είναι μια έκθεση ...Κόμιξ. Ε βέβαια. Για γέλια είμαστε κι εμείς και οι Ιταλοί που επίσης η οικονομία τους πάει χάλια και είπαμε να "αλεγράρουμε".

Η δεύτερη έκθεση θα αφορά επίσης ένα καυτό ζήτημα. Το gaming και μόνο μετά από τόσο χάσιμο χρόνο κάπου συζητήθηκε να μιλήσουν οι δύο φορείς και για τη μεσογειακή διατροφή.

Για την ιστορία, τη ... συμμαχία (τρομάρα τους) υπέγραψαν προ ολίγων ημερών από την ελληνική πλευρά ο Κυριάκος Ποζρικίδης, και από την ιταλική ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fiera di Roma, Pietro Piccinetti.

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required