Γενικός Δείκτης:782.8-0.43%
EUR/USD: 1.18

Ο Στέλιος Κουτσιβίτης νέος CEO της Αστήρ Παλάς

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου ανέλαβε από τις 20 Ιουλίου ο κ. Στέλιος Κουτσιβίτης στον Αστέρα Βουλιαγμένης, αντικαθιστώντας τον κ. Jeffrey Macdonald.

Κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής, μεταπτυχιακών τίτλων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ΜΒΑ από το Columbia University, ο κ. Κουτσιβίτης διαθέτει διεθνή εμπειρία στον κλάδο του τουρισμού και των ακινήτων, με σημαντική τεχνογνωσία στους τομείς του asset management, των επενδύσεων και της λειτουργίας ξενοδοχειακών μονάδων.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του, o κ. Κουτσιβίτης κατείχε διοικητικές θέσεις στον Όμιλο Γ&Τ Δασκαλαντωνάκη, διατελώντας Διευθύνων Σύμβουλος στην εισηγμένη εταιρεία Sofia Hotel Balkan (Βουλγαρία) και Εκτελεστικός Διευθυντής του Group των αστικών ξενοδοχείων (Ελλάδα).

Ο κ. Jeffrey Macdonald, έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς τα καθήκοντά του Διευθύνοντος Συμβούλου κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, θα συνεχίσει να ηγείται της ανάπλασης του Αστέρα από τη θέση του Development Director.

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required