Γενικός Δείκτης:755.63-1.98%
EUR/USD: 1.17

EasyJet: Περνά την Ryanair σε προσφορές για πτήσεις από το Γκάτγουικ

  • ( UPD -14/09/2017 12:49 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η EasyJet Plc έφτασε σε συμφωνία με τη Norwegian Air Shuttle ASA και την WestJet Ltd του Καναδά, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους επιβάτες των δυο εταιρειών να μεταφερθούν με τις μακρινές πτήσεις τους, στο αεροδρόμιο του Λονδίνου Gatwick.

Η δεύτερη μεγαλύτερη εκπτωτική αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης διερευνά παρόμοιες συμφωνίες με αντίστοιχες εταιρείες της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Ασίας, ενώ σχεδιάζει να επεκτείνει την υπηρεσία σε ορισμένες από τις μεγάλες βάσεις της, σύμφωνα με δήλωση στελέχους της,την Τετάρτη. Οι πελάτες της θα μπορούν επίσης να αλλάζουν πτήση στο Gatwick, ταξιδεύοντας με διαφορετικές πτήσεις της EasyJet Plc.

Η EasyJet προσθέτει στις παροχές της, τις συνδέσεις πτήσεων μακρινών αποστάσεων ενώ η Ryanair Holdings Plc, η οποία δεν έχει ακόμη αρχίσει παρόμοιες διαπραγματεύσεις με τις Norwegian Air, Air Europa και Aer Lingus της IAG SA, προσφέρεται για μεταφορές μεταξύ των πτήσεων της μόνο στην Ιταλία. Η υπηρεσία "Worldwide by EasyJet" θα είναι διαθέσιμη όπου υπάρχει διαφορά δυόμιση ωρών μεταξύ των πτήσεων και τα αεροπλάνα δεν θα καθυστερούν την απογείωσή τους, αναμένοντας τους επιβάτες μετεπιβίβασης.

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required