Γενικός Δείκτης:844.12-0.14%
EUR/USD: 1.23

Τραγωδία: Ένας μικρός έχασε τη ζωή του μπροστά στα μάτια των δικών του στην Εύβοια

  • ( UPD -13/08/2017 16:30 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου


Κανείς δεν περίμενε πως το παιχνίδι του μικρού Χρήστου με φίλους του στο προαύλιο σχολείου στο χωριό Αργυρό Εύβοιας θα είχε τραγική κατάληξη.

Ο 5χρονος έπεσε απο ύψος 2 μέτρων και πλακώθηκε απο σιδεριές βάρους 70 κιλών. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια γονιών και φίλων που μάταια προσπάθησαν να το σώσουν.

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομειο Χαλκίδας ήταν ήδη πολύ αργά. Το τραγικό περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια μικρού πανηγυριού στο χωριό.

Ο πατέρας του μικρού Χρήστου μίλησε στο protothema.gr για τις συγκλονιστικές στιγμές και το μοιραίο όπως αποδείχθηκε παιχνίδι του παιδιού του.

"Δεν ήταν σχολική γιορτή ήταν ένα πανηγυράκι στο σχολείο του χωριού με καραγκιόζη κι ένα χορευτικό σύλλογο. Όλα αυτά ήταν στο προαύλιο το οποίο έχει κάποια προβλήματα , του λείπουν κάποια κάγκελα. Όταν έφεραν τα τραπέζια και τις καρέκλες που βάζουν στα πανηγύρια , αυτά μπαίνουν σε κάποια σιδερένια πλαίσια μερικά από τα οποία τοποθετήθηκαν κοντά σε γκρεμό. Ο γιος μου μαζί με άλλους δύο , τρεις φίλους του έπαιζαν στο σημείο εκείνο. Κάποια στιγμή όπως κρεμάστηκαν στα σίδερα έπεσε πρώτα ο γιος μου κι από πάνω του η σιδεριά που ζύγιζε περίπου 70 κιλά. Του έπεσε η σιδεριά πάνω στην κοιλιά του με αποτέλεσμα να προκληθεί εσωτερική αιμορραγία. Καλέσαμε ασθενοφόρο αλλά μέχρι να φτάσουμε στο Αλιβέρι και από εκεί με άλλο ασθενοφόρο να πάνε σε νοσοκομείο στη Χαλκίδα το παιδί είχε σπασμούς και όταν φθάσαμε δεν είχε καθόλου τις αισθήσεις του"

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet