Γενικός Δείκτης:772.890.91%
EUR/USD: 1.16

KKE: Το λιγότερο για την κυβέρνηση να μην συμμετέχει στις αντικομμουνιστικές φιέστες

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Μέσω της καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής, το ΚΚΕ στηρίζει ωστόσο την απόφαση Κοντονή να μην συμμετέχει στο συνέδριο της Εσθονίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση».

Χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως «αντικομμουνιστικές, ανιστόρητες φιέστες» και «κομπλεξικοί αντικομμουνιστές», το Κομμουνιστικό Κόμμα κατηγορεί την κυβέρνηση πως δεν έχει πρόβλημα να συνεργάζεται μαζί τους, ώστε να επιβάλει «αντιλαϊκές πολιτικές».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ όπως και κάθε ελληνική κυβέρνηση θα ήταν να μην συμμετέχει στις ανιστόρητες αντικομμουνιστικές φιέστες στην Εσθονία. Αυτό όμως δεν αποτελεί άλλοθι για την αντιλαϊκή πολιτική, που με συνέπεια εφαρμόζει μαζί με κομπλεξικούς αντικομμμουνιστές, που υπερασπίζονται τους συνεργάτες των ναζί. Όσο για την προσπάθεια της να βγάλει λάδι την ΕΕ της θυμίζουμε ότι η εξίσωση κομμουνισμού – φασισμού είναι η επίσημη ιδεολογία της και παρόμοιες εκδηλώσεις γίνονται συχνά πυκνά υπό την αιγίδα της.

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet