Γενικός Δείκτης:782.8-0.43%
EUR/USD: 1.18

ICAP GROUP: Αναβαθμισμένη πλέον η online πλατφόρμα πληροφόρησης

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Σε αναβάθμιση της online πλατφόρμας επιχειρηματικής πληροφόρησης, ICAP B2B, προχώρησε η ICAP Group, η μεγαλύτερη Εταιρεία παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Όπως σημειώνει σχετικά «μέσα από το ICAP B2B, χρησιμοποιώντας την πλέον σύγχρονη μηχανή αναζήτησης, οι χρήστες απλά και γρήγορα μπορούν να αναζητήσουν και να βρουν τις εταιρείες που τους ενδιαφέρουν και να αποκτήσουν πρόσβαση σε πλήρη και αξιόπιστη επιχειρηματική πληροφόρηση. Η πληροφόρηση αυτή είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω των υπηρεσιών και προϊόντων: Business Reports, Alert Services, Credit Risk, Watch Services Οικονομικές Καταστάσεις και online Λίστες Επιχειρήσεων».

Η πλατφόρμα, σημειώνει η ICAP Group, συμβαδίζοντας με τις τελευταίες τάσεις αναπτύχθηκε με νέες, σύγχρονες τεχνολογίες, βελτιώνοντας την πλοήγηση και εμπειρία του χρήστη, ανταποκρινόμενη πλήρως στις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς. Μεταξύ άλλων έχει δοθεί έμφαση στην ταχύτητα και στην ευκολία με την οποία μπορεί ο χρήστης να ζητήσει μαζικά, μεγάλο αριθμό εταιρειών για οποιοδήποτε προϊόν τον ενδιαφέρει, αλλά και στην άμεση και λειτουργική πρόσβαση στα ήδη υπάρχοντα προϊόντα για τις εταιρείες που έχουν ζητηθεί.

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet