Γενικός Δείκτης:709.57-0.41%
EUR/USD: 1.18

Γιατί τα καινούργια iPhone κλείνουν με 50% μπαταρία;

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Είναι το iPhone σας αναξιόπιστο σχετικά με την ισχύ της μπαταρίας που έχει απομείνει; Αν ναι, το iPhone σας έχει σφάλμα, το οποίο η Apple προσπαθεί να διορθώσει.

Με δημοσίευση της στη σελίδα υποστήριξης της εταιρείας, η Apple, παραδέχεται ότι ένα bug που επηρεάζει το μετρητή μπαταρίας μπορεί να οδηγήσει τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus στο να δείχνουν υψηλότερο ποσοστό μπαταρίας απ' αυτό που πραγματικά έχουν, σύμφωνα με το CNN.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μερικές φορές ακόμη και να κλείνουν κάποια iPhone ενώ δείχνουν φορτισμένα έως και 50%! Το bug εμφανίζεται, σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία, όταν ένας χρήστης αλλάξει χειροκίνητα την ώρα στα iPhones ή μετακινείται ανάμεσα σε time zones. Τότε φαίνεται πως ο μετρητής "μπερδεύεται" και σε κάποιες περιπτώσεις κολλάει και δε δείχνει το πραγματικό ποσοστό μπαταρίας που απομένει στη συσκευή.

http://images.techtimes.com/data/images/full/53657/iphone-6.jpg?w=600

Ακόμα, η Apple σημειώνει πως εργάζεται για να αντιμετωπίσει το ζήτημα, ενώ όσοι χρήστες εν τω μεταξύ αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, θα πρέπει πρώτα να κάνουν επανεκκίνηση των iPhones τους, και, στη συνέχεια, να ενεργοποιήσουν την αυτόματη ρύθμιση ώρας στη συσκευή τους.

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet