Γενικός Δείκτης:784.93-1.59%
EUR/USD: 1.17

Το απόλυτο ηλεκτρικό ποδήλατο

  • ( UPD -17/02/2017 09:58 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Το MOKE είναι κάτι παραπάνω από ένα συμβατικό ποδήλατο αλλά και κάτι παραπάνω από ένα απλό ηλεκτρικό ποδήλατο. Για την ακρίβεια είναι το πιο cool και πιο προσιτό -υψηλής ισχύος- ηλεκτρικό ποδήλατο, που μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα ή έναν ενήλικα και δύο παιδιά. Γερμανικός σχεδιασμός, κατασκευασμένο στην ΕΕ και γεμάτο με μοναδικά χαρακτηριστικά, το MOKE θα σας μεταφέρει οπουδήποτε με στυλ!

Αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο διαθέτει ελαστικά εμπρός και πίσω 20 ιντσών, ένα σύνολο από 2 δισκόφρενα από άνθρακα και χάλυβα και ένα κάθισμα σε στυλ μοτοποδηλάτου για να χωράει δύο άτομα συν τις αποσκευές!

hb9sfxlcjwbnexo7xska

Το MOKE σχεδιάστηκε από την Urban Drivestyle Mallorca SL ως ένα πραγματικό όχημα για χρήση μέσα στην πόλη: 180 kg (390 lbs) ωφέλιμο φορτίο, με το μακρύτερο κάθισμα ποδηλάτου που κατασκευάστηκε ποτέ και μια τεράστια ποικιλία από cool αξεσουάρ, κάνουν το MOKE το προσωπικό σας όχημα για τη διασκέδαση, την οικογένεια ή την εργασία ! Όλα αυτά, σε συνδυασμό με κινητήρες πίσω κίνησης υψηλής ροπής και την καλύτερη τεχνολογία μπαταριών, υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο που οδηγείτε!

pwwyhwtptouegml3ilyi

Μπορεί να βρίσκεται ακόμη στο στάδιο του funding στο Indiegogo, έχει όμως μαζέψει 19.241 δολάρια, 77% παραπάνω από τον αρχικό τους στόχο.

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required

Δημοφιλή στο Internet