Γενικός Δείκτης:765.35-0.05%
EUR/USD: 1.17

Νέα ρεκόρ στη Wall λόγω ισχυρών εταιρικών κερδών

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Νέα ρεκόρ στη Wall Street την Παρασκευή καθώς μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανακοίνωσαν ισχυρά κέρδη τριμήνου.

Αναλυτικά, ο Dow Jones +0,89% στις 25.803 μονάδες, ο S&P 500 +0,67% στις 2.786 μονάδες και ο Nasdaq +0,68% στις 7.261 μονάδες.

Και οι τρεις δειίκτες κατέγραψαν ρεκόρ.Ο Dow κατέγραψε άνοδο άνω των 200 μονάδων με τη J.P. Morgan ανάμεσα στις μετοχές με τις καλύτερες επιδόσεις του δείκτη καθώς ενισχύθηκε κατά 1,1%. Ανοδος για τον S&P 500 με τον κλάδο της βιομηχανίας και των μη αναγκαίων αγαθών να είναι οι τομείς με τις καλύτερες επιδόσεις.Κέρδη και για τον Nasdaq με τη μετοχή της Amazon να καταγράφει άνοδο 2,23% και να ξεπερνά για πρώτη φορά τα 1.300 δολάρια.

«Υπάρχει αισιοδοξία στην αγορά, αλλά υπάρχει επίσης και αβεβαιότητα για το ράλι που καταγράφεται» δήλωσε ο Cooper Abbott, πρόεδρος της Carillon Tower Advisers. «Αυτό το επίπεδο αβεβαιότητας μπορεί να είναι καλό για την αγορά, επειδή μειώνει τις προσδοκίες» εκτίμησε.

Να σημειωθεί ότι J.P. Morgan Chase, BlackRock και Wells Fargo ανακοίνωσαν καλύτερα των αναμενόμενων αποτελέσματα τριμήνου.

Σε μεμονωμένες μετοχές, η Facebook κατέγραψε πτώση 4,47% μετά τη δήλωση του Mark Zuckerberg είπε ότι η εταιρεία κοινωνικών μέσων κάνει μια «σημαντική αλλαγή» στη ροή ειδήσεων.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required