Γενικός Δείκτης:712.610.32%
EUR/USD: 1.17

Θετικά πρόσημα στη Wall

  • ( UPD -13/02/2018 23:01 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Ανοδικό γύρισμα στη Wall μετά τις απώλειες που σημειώθηκαν νωρίτερα την Τρίτη, μια μέρα μετά τη συνεδρίαση όπου ο Dow κατέγραψε άνοδο 410 μονάδων. 

Αναλυτικά, ο Dow Jones +0,16% στις 24.640 μονάδες, ο S&P +0,26% στις 2.662 μονάδες και ο Nasdaq +0,45% στις 7.013 μονάδες.

Η άνοδος έχει «οδηγό» τις τραπεζικές και τεχνολογικές μετοχές.

Τη μεγαλύτερη συμβολή στα κέρδη του Dow Jones είχαν η Goldman Sachs και η Caterpillar με άνοδο άνω του 1%. Άνοδος και για τον  S&P 500 με τον χρηματοοικονομικό κλάδο να «πρωταγωνιστεί» και τη Wells Fargo να ενισχύεται κατά 2,4%. Θετικό πρόσημο και για τον Nasdaq με τις μετοχές της Nvidia, Amazon και Alphabet να καταγράφουν κέρδη.

Οι επενδυτές πάντως μετά και το πρόσφατο παγκόσμιο sell off, εστιάζουν στην αυριανή ανακοίνωση των στοιχείων για την πορεία του πληθωρισμού στις ΗΠΑ. 

«Όλα αυτά μας πηγαίνουν πίσω στο γεγονός ότι ήμασταν υπεραγορασμένοι (overbought) στις 26 Ιανουαρίου, όταν πετύχαμε ρεκόρ και στη συνέχεια την επόμενη εβδομάδα κάποια δεδομένα άγγιξαν ιδιαίτερα την αγορά και αυτά αφορούσαν την αύξηση των μισθών» δήλωσε ο Marc Chaikin, Διευθύνων Σύμβουλος της Chaikin Analytics. «Η αγορά είναι τρομαγμένη από τον πληθωρισμό» πρόσθεσε.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required