Γενικός Δείκτης:645.24-0.5%
EUR/USD: 1.1313

Οριακές μεταβολές στη Wall

  • ( UPD -27/04/2018 23:03 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Οριακές μεταβολές και εναλλαγή προσήμων για τις αμερικανικές μετοχές στη Wall. Tα κέρδη που σημειώθηκαν στην αρχή της συνεδρίασης στον τεχνολογικό τομέα εξανεμίσθηκαν με την Amazon να υποχωρεί από το ρεκόρ που σημείωσε ενδοσυνεδριακά.

Αναλυτικά, ο Dow Jones -0,05% στις 24.311 μονάδες, ο S&P 500 +0,11% στις 2.669 μονάδες και ο Nasdaq +0,02% στις 7.119 μονάδες.

Ο δείκτης της τεχνολογίας σημείωσε οριακή άνοδο, καθώς η Apple, η Netflix και η Alphabet υποχώρησαν. Νωρίτερα, κατέγραψε άνοδο άνω του 1% λόγω των ισχυρών αποτελεσμάτων της Amazon. 

«Φαίνεται ότι έχουμε φτάσει στην κορυφή του momentum », δήλωσε ο Daniel Deming της KKM Financial.«Περάσαμε την Τετάρτη και την Πέμπτη με ισχυρά κέρδη, αλλά οι άνθρωποι εξακολουθούν να αναρωτιούνται: Και τώρα τι;».

Η Microsoft και η Intel ανέφεραν καλύτερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα για κέρδη και έσοδα μετά την λήξη της χθεσινής συνεδρίασης, ενώ οι Chevron και Colgate ανακοίνωσαν κέρδη τριμήνου  που ξεπέρασαν τις προσδοκίες σήμερα, Παρασκευή.

Σε γενικές γραμμές η περίοδος ανακοίνωσης κερδών ήταν θετική. Από τις εταιρείες του S&P 500 που έχουν αναφέρει τα τριμηνιαία αποτελέσματα μέχρι στιγμής, το 79,4% ξεπέρασε τις  προσδοκίες των αναλυτών, σύμφωνα με τh FactSet.

Επίσης, οι επενδυτές εστίασαν και στα στοιχεία που ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Εμπορίου για το  το ΑΕΠ των ΗΠΑ το οποίο αυξήθηκε κατά 2,3% τους πρώτους τρεiς μήνες του 2018. Οι οικονομολόγοι που ρωτήθηκαν από το Reuters ανέμεναν αύξηση 2%.

 

 

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required