Γενικός Δείκτης:698.742.6%
EUR/USD: 1.17

Τρέμει ο Εμίνιαρ και ο Λαλιώτης - Έρχεται η Δεξιά

  • ( UPD -11/08/2017 11:17:51 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου
Δημήτρης Παφίλας

Όσο ο καύσωνας συνεχιζόταν τόσο συνεχιζόταν το Star Trek, είτε με Βαρουφάκη – Τσίπρα, είτε με Λαλιώτη. Ειλικρινώς, όμως, δεν περιμέναμε από τον Γιάνη Βαρουφάκη τα όσα είπε σχετικά με το Star Trek.

Δίχως να έχουμε διαβάσει ούτε μια γραμμή από το βιβλίο του κ. Γιάνη Βαρουφάκη, σας αναφέραμε για το Star Trek του Tσίπρα.

Μια εβδομάδα μετά, ο... Γιάνης Βαρουφάκης μας αποκάλυψε ότι, ο Τσίπρας μας θυμίζει τον Ανάν 7, τον Αρχηγό του Εμίνιαρ. Όπως λέει, ο Εμίνιαρ απαίτησε από τον λαό του να μπαίνει οικειοθελώς στους θαλάμους αποσύνθεσης, αφού αυτό είχε συμφωνήσει με τους εχθρούς.

Κάτι θα γνωρίζει παραπάνω ο Βαρουφάκης για να αποδίδει τέτοια κακία στον Τσίπρα- Εμίνιαρ.

Ο Κ. Λαλιώτης, όμως, ξεπέρασε το Star Strek και επέστρεψε ως Ε.Τ που τηλεφωνεί από το... παρελθόν. Στο πολυσέλιδο πόνημα του υποστηρίζει ότι οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ είχαν μικρότερα ελλείμματα, ενώ ο Ανδρέας Παπανδρέου αντιστάθηκε ηρωικά... στον Σόρος και τους κερδοσκόπους.

Η ιστορία θα κρίνει τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά το αποτέλεσμα της αντίστασης ήταν οι τρεις υποτιμήσεις επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ ( 1983, 1985, 1998), αλλά και το γεγονός ότι όταν έδρασε ο Σόρος στην Αγγλία το 1992 υπουργός ήταν ο Σ. Μάνος και το 1993 ο Γεώργιος Γεννηματάς.

Γιατί τέτοια, όμως, τέτοια επίθεση στη «δεξιά» όταν καταρρέει η «αριστερά» του Τσίπρα; Διαβλέποντας τη μπόρα που έρχεται με τους πλειστηριασμούς ο κ. Λαλιώτης θέλει να καρπωθεί την φυγή για την... «κεντροαριστερά» που δεν υφίσταται. Αν, όμως, ο Εμίνιαρ- Τσίπρας αποδείχθηκε ένας κακότροπος λαϊκιστής- με ολίγη από προσευχές Καμμένου- και πιο δεξιός από τον Γιούνκερ, ποια η τύχη της δεξιάς στην Ελλάδα;

Κι όμως η Ιστορία της πραγματικής δεξιάς και του φιλελευθερισμού τώρα ξεκινά στην Ελλάδα. Απηυδισμένοι οι Έλληνες θα δώσουν την πλειοψηφία στην «κακή δεξιά» γιατί απαιτούν ένα κράτος που θα δίνει ευκαιρίες σε όλους και δεν θα δημιουργεί ολιγοπώλια. Αν, όμως, αποδειχθεί μια απλή «αντικάτασταση», τότε θα ξεσπάσει η οργή των αστών. Είτε για την «κακή» δεξιά ή την πάντοτε «καλή» αριστερά.