Γενικός Δείκτης:681.03-1.24%
EUR/USD: 1.18

Πουλά κομμουνισμό και θα μαζέψει τα θρύψαλα του Γυάλινου κόσμου του

  • Print
Προσθήκη σχολίου
Δημήτρης Παφίλας

Η προστασία που απολαμβάνει ο σημερινός πρωθυπουργός, δεν έχει προηγούμενο, για τον θεσμό. Ο "Γυάλινος κόσμος" γύρω του είναι σε κάθε βήμα. Αναρωτιόμαστε αν διατηρεί δική του επαφή με τον έξω κόσμο ή ενημερώνεται απο δελτία του Μιχόπουλου. Για να επισκεφθεί την αποτυχημένη Αχτσιόγλου στο υπουργείο Εργασίας κλείνει τα γυρω τετράγωνα γύρω απο την Οδο Σταδίου ενω οι αστυνομικοί βρίσκονταν σε κάθε φανάρι. Η οδός Ηρώδου Αττικού διαθέτει μονίμως τις πλαστικές μπάρες, έτσι έγκλειστος του Μαξίμου είναι ήσυχος. Ανάλογη προστασία απολαμβάνει Τσίπρας και σ ότι αφορά τις τηλεοπτικές εμφανίσεις. Πάσει δυνάμει πρέπει να προστατευθεί ο Τσίπρας διότι με την Αυλωνίτου και τον Πολάκη τα πράγματα είναι σκούρα.

Πρόσφατα, στις φωτιές κι ενω ήταν κρυμμένος επί 4 ημέρες εμφανίστηκε να ατενίζει απο το ελικόπτερο, σύμφωνα με τις οδηγίες ποιός ξέρει ποιου επικοινωνιολόγου. Εν όψει Σεπτεμβρίου, οι ίδιοι επικοινωνιολόγοι θα ετοιμάζουν την εμφάνιση του Τσίπρα με τον πρόεδρο της Γαλλίας Μακρόν. Πάλι προστατευμένος θα είναι, με τιμητική φρουρά αποτελούμενη απο τις Περιστέρα Μπαζιάνα, Μπριζίτ Μακρόν και Βλασία Πελτσεμή – Παυλοπούλου.

Άργησε, όμως, ο Τσίπρας και όποια προστασία να βρουν οι ραδιούργοι του Μαξίμου, δεν θα είναι ικανή να αντιμετωπίσει την οργή. Απο την 1η Σεπτεμβρίου, τα δικαστικά τμήματα των εφοριών θα αποστέλλουν τα κατασχετήρια ακόμη και για οφειλή 500 ευρώ – κυρίως γι αυτές. Οι πλειστηριασμοί σπιτιών θα ξεκινήσουν και η εφορία ήδη θα έχει "κρεμάσει" τον ΕΝΦΙΑ. Ποιά θα είναι τα ανταλλάγματα για τις κατασχέσεις ; Οι νέες προσλήψεις στο Δημόσιο, τους Δήμους και τα υπουργεία ; Τα έσοδα θα καταρρέουν και ο ίδιος θα ανακοινώνει νέα κοινωνικά συμβόλαια απο την Θεσσσαλονίκη.

Άλλωστε, ο κομμουνισμός πουλά μόνο σε ένα 3-4% που είτε είναι βολεμένοι, είτε ανόητοι. ( Βλέπε Λεμπέσης Η βλακεία εν τω συγχρόνω Βίω ). Άργησε όμως, ο Εμίνιαρ- Τσίπρας ( σ.σ ήρωας απο τον Πόλεμο των Άστρων ο οποίος ανάγκαζε τον λαό του να μπαίνει σε θαλάμους, όπως είπε ο Βαρουφάκης.) Η ανάπτυξη δεν έρχεται, ούτε θα έλθει. Το 2,7% που περίμεναν θα είναι 1% όπως προβλέπει η Bank of America. Άρα για την διαφορά θα πάρει μέτρα, ενω πρέπει να αποφασίσει και για την τρίτη αξιολόγηση με τις περικοπές στα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα. Την ίδια, το ΔΝΤ απειλεί επισείοντας πάλι το πρόβλημα των Τραπεζών. Θα μου πείτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Για τον Τσίπρα μιλάμε, ο οποίος βύθισε την οικονομία με τις τράπεζες κλειστές και κέρδισε δυο εκλογικές νίκες. Ναι, αυτός ο θρασύς πρωθυπουργός θα λάβει την απάντηση για την αλαζονική του στάση, όπως είναι νομοτελειακό να συμβεί. Ο "γυάλινος κόσμος" του Τσίπρα έχει σπάσει προ πολλού.

Τα θρύψαλα θα τα μαζέψουν οι φανατικοί, όπως ο Πολάκης τον οποίο έχει βάλει μπροστά ο Εμίνιαρ ως "ασπίδα" αποπροσανατολισμού ή ο "ευρωκομμουνιστής" Κοντονής που φόρεσε στα 55 τα Zegna κοστούμια.