Γενικός Δείκτης:725.56-0.81%
EUR/USD: 1.1168

Η προσωποποίηση της χειρότερης ελίτ

  • Print
Προσθήκη σχολίου
Δημήτρης Παφίλας


Συνεχίζει το ίδιο παραμύθι επί πέντε χρόνια.

Ο Σύριζα και ο λαός και όλοι οι υπόλοιποι είναι οι εχθροί: τα Μέσα Ενημέρωσης, οι δημοσιογράφοι, οι δημοσκόποι.

Έμπλεος απο μίσος ο λογογράφος του πρωθυπουργού προειδοποίησε ότι, "τα πικρά ποτήρια θα τα πιούν ένα – ένα" προβλέποντας νίκη στις ευρωεκλογές και το φθινόπωρο την οριστική επικράτηση στις εθνικές εκλογές. Γνωρίζει κάτι παραπάνω;. Η κα Κωνσταντοπούλου η οποία γνωρίζει απο την καλή και την ανάποδη την νοοτροπία της συμμορίας που κυβερνά δεν αποκλείει ακόμη και μια πιθανή εκτροπή. Ας πάμε, όμως. Παρακάτω.

Ο συγκεκριμένος συγγραφέας θα έλειπε στο εξωτερικό ο συγκεκριμένος συγγραφέας διότι κατηγόρησε την αντιπολίτευση πως θα επαναφέρει τις ελιτ.Το "κόμμα" του λαού που κάνει τις χάρες στους επιχειρηματίες σε ζωντανή μετάδοση ( βλέπε αλλαγές υπουργείων και αποφάσεις ) προστατεύοντας την χειρότερη μορφή της ελιτ. Μετά απο πέντε χρόνια ο Τσίπρας θεωρεί ότι, ο κόσμος ασχολείται με το survivor και δεν γνωρίζει λ.χ σε ποιον οφείλει την ανέλιξη του ή ποιούς επιχειρηματίες καλούσε στο Μέγαρο.

Αυτή ακριβώς την ελιτ προστατεύει μια στενή και πιστή συνεργάτρια του έγκλειστου πρωθυπουργού, η Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού κα Β. Θάνου. Την έστειλε ίσως στο πιο κρίσιμο πόστο της οικονομίας. Δεν έφθασαν τα αντίδωρα απο τους επιχειρηματίες και πάμε για τον τελευταίο γύρο ; Ότι, κι αν συμβαίνει, ο κόσμος παρακολουθεί, γνωρίζει. Ακόμη και λεπτομέρειες τις οποίες ούτε φαντάζονται στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ότι ο Τσίπρας και οι συν αυτώ είναι είναι η προσωποποίηση της χειρότερης ελιτ. Γέννημα και θρέμμα της ελιτ με μονή διαφορά ίσως ότι αγοράζει κοστούμια απο του Γιαννέτου. Της ίδιας ελιτ που δια "αντιπροσώπων" αμφισβητεί και τις δημοσκοπικές εταιρείες. Αυτής της ελίτ που σχεδιάζει εν κρυπτώ, ακόμη και "παιχνιδάκια" με τους φορείς των εκλογών.