Γενικός Δείκτης:847.36-0.35%
EUR/USD: 1.1212

Υπόθεση Folli Follie: Στο Χόνγκ Κόγκ πριν τις απολογίες

  • Print
Προσθήκη σχολίου

του Δημήτρη Παφίλα

Στη «Νέα Υόρκη» της Άπω Ανατολής, το μακρινό Χόνγκ Κόγκ, βρίσκεται απο την περασμένη Πέμπτη το ζεύγος Δημήτρης και Αικατερίνη Κουτσολιούτσου, πριν δηλαδή ασκηθεί η δίωξη απο τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γ. Δραγάτση για τα δυο κακουργήματα, της απάτης και του ξεπλυματος μάυρου χρήματος, για την υπόθεση της Folli – Follie.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ο ιδρυτής και η σύζυγος του πρόκειται να επιστρέψουν στην Ελλάδα – ύστερα απο πιέσεις των νομικών τους - προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή.

Ειδικότερα, πριν ο οικονομικός εισαγγελέας ασκήσει δίωξη για δυο κακουργήματα (απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος) εναντίον της οικογένείας Κουτσολιούτσου και άλλων επτά ατόμων, ο ιδρυτής της Folli – Follie κ. Δημ. Κουτσολιούτσος και η σύζυγος του Αικατερίνη ταξίδευαν στο μακρινό Χόνγκ Κόνγκ, μέσω Ντουμπάι.

Πριν λοιπόν παραβιάσουν τους όρους της απαγόρευσης εξόδου απο την χώρα βρέθηκαν μακριά, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρεθούν στην Αθήνα προκειμένου να ετοιμάσουν τις απολογίες του, ενώπιον του ανακριτή.

Το έργο της ανάκρισης για το τεράστιο σκάνδαλο της Folli – Follie που συγκλόνισε το χρηματιστήριο, θα αναλάβει ανακριτής ο οποίος αφου διαβάσει το πολυσέλιδο πόρισμα των 132 σελίδων, θα καλέσει τους διωχθέντες με ποινική δίωξη να απολογηθούν πιθανότατα, εντός του Ιανουαρίου.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required