Γενικός Δείκτης:847.36-0.35%
EUR/USD: 1.1218

Media Markt: Μπαίνει κάτω απ' την ομπρέλα του East Region με Τούρκο μάνατζερ

  • ( UPD -13/12/2018 15:00 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Κάτω απ' την ομπρέλα του East Region με επικεφαλής Τούρκο μάνατζερ εισέρχεται η Media Markt στη χώρα μας έπειτα από μία μεγάλη αναδιάρθρωση στη διοικητική δομή ολόκληρου του MediaMarktSaturn Retail Group. 

Στο πλαίσιο της ευρύτερης αναδιάρθρωσης η Media Markt Ελλάδας γίνεται πλεον μέρος του East Region, για την οποία καθήκοντα Executive Vice President και Operating Partner, αναλαμβάνει ο κ. Yenal Gökyildirim με χώρες ευθύνης την Τουρκία, Ελλάδα και Σουηδία. 

Οι συγκεκριμένες οργανωτικές αλλαγές συνοπτικά περιλαμβάνουν το Executive Board και 4 Operating Partners υπεύθυνους για τα αντίστοιχα region. 

Σύμφωνα πάντως με την ίδια την εταιρεία αυτές οι δομικές αλλαγές, αποτελούν περαιτέρω ενίσχυση και υποστήριξη της λειτουργίας της εταιρείας στην Ελλάδα για την οποία από το καλοκαίρι υπήρχε μεγάλη σεναριολογία λόγω των κακών επιδόσεων. 

Από το Σεπτέμβριο όμως οι εξελίξεις στο μητρικό όμιλο CECONOMY ήταν καταιγιστικές αφού «εκπαραθυρώθηκε» ο διευθύνων σύμβουλος Peter Haas έπειτα από πιέσεις που άσκησε η Freenet AG, η νέα ιδιοκτήτρια μειοψηφικού πακέτου μετοχών της τάξης του 10%.

Στ. Μορ. 

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required