Γενικός Δείκτης:742.531.28%
EUR/USD: 1.1169

Οικογένεια Κουτσολιούτσου: Χλιδάτα πάρτι παρά το σκάνδαλο και τις ποινικές διώξεις

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Κάνουν χλιδάτα πάρτι σαν να μη συμβαίνει τίποτε! Ο λόγος για την οικογένεια Κουτσολιούτσου που παρά το οικονομικό σκάνδαλο της Follie Follie, ζει ζωή χαρισάμενη!

Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος μάλιστα έκανε ένα χλιδάτο πάρτι την περίοδο των εορτών στη βίλα του στα βόρεια προάστια. Στις φωτογραφίες τον βλέπουμε με τη σύζυγό του Μαρίζα και την κόρη τους.

Εξήντα καλεσμένοι, χαμόγελα, πανάκριβες τουαλέτες και η σαμπάνια να ρέει άφθονη στη βίλα των βόρειων προαστίων.

insta2

insta1

Το λαμπερό πάρτι διοργανώθηκε στη σκιά των αρνητικών εξελίξεων για την Follie Follie μετά την έντονη φημολογία οτι έρχονται και νέα πρόστιμα απο την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενώ ηδη έχουν ανακοινωθεί τα τσουχτερά πρόστιμα για τον ισολογισμό του 2017. Εις βάρος μελών της οικογένειας έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις από τον οικονομικό εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση για το σκάνδαλο των αμαρτωλής εταιρείας. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο ιδρυτής και βασικός μέτοχος της αμαρτωλής εταιρείας Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγός του, Καίτη, και ο γιoς τους, Τζώρτζης, που λεχει παραιτηθεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Οι διώξεις αφορούν στα κακουργήματα της απάτης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, οι οποίες και συνοδεύονται από απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αλλά και δεσμεύσεις όλων των οικονομικών τους στοιχείων είτε αυτά αφορούν τραπεζικούς λογαριασμούς, είτε θυρίδες, είτε κάθε είδους χρηματoπιστωτικά προϊόντα. Μάλιστα το κακούργημα της απάτης αφορά και το δημόσιο καθώς το Υπερταμείο , εξατίας των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών (ΚΑΕ) που κάποτε ήταν κρατικά και έγινε ανταλλαγή μετοχών με τα FF, όπως και καποια ασφαλιστικά Ταμεία είχαν μετοχές των Folli Follie. Άρα με την υπόθεση της FF ζημιώθηκε και το ελληνικό δημόσιο που είχε μετοχές.

Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγός του, Καίτη, βρίσκονται στο εξωτερικό και εισαγγελικές πηγές αναρωτιούνται εάν «θα γυρίζουν στην χώρα για να απολογηθούν όταν τους καλέσει ο ανακριτής». Χρονικά η απολογία τους στον ανακριτή προσδιορίζεται μετα την 1η Ιανουαρίου 2019. Αν επιστρέψουν δεν θα μπορούν να ξαναφύγουν εξαιτίας της απαγόρευσης εξόδου.

Παρά τις περιπέτειες πάντως αυτα η οικογένεια Κουτσολιουτσου όπως βλέπουμε συνεχίζει απτόητη σα να μην εχει συμβεί το παραμικρό, αναρτώντας μάλιστα στα σοσιαλ μίντια στιγμιότυπα απο την ανέμελη καθημερινότητα τους, δείχνοντας ότι τίποτα δεν φαίνεται να τους εχει επηρεάσει. Αλλωστε αυτό που μετράει ειναι «Sparkling through the night» όπως χαρακτηριστικά γράφει η Κατερίνα Κουτσολιούτσου στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ποζάροντας στον καναπέ του σπιτιού τους μαζί με τη μητέρα της την ημέρα που εγινε το πάρτι.

πηγή: protothema.gr

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required